My weekly Moneyzz 54

My weekly Moneyzz 54. Deze week deed ik het rustig aan qua boodschappen. Wel ging ik weer op pad om te kijken naar dingen voor het nieuwe huis.

My weekly Moneyzz 54

My weekly Moneyzz 54

My weekly Moneyzz 54. Deze week deed ik het rustig aan qua boodschappen. Ik gebruikte dingen vanuit mijn voorraad en hoefde dus vrij weinig te kopen. Wel ging ik deze week weer op pad om te kijken naar nieuwe dingen voor mijn nieuwe huis! Mijn uitgaven van afgelopen week op een rijtje.

Leestip: My weekly Moneyzz 53! 

8 april; AH Boodschappen

Campina halfvolle melk 1,29
2x Campina vanille yoghurt 2,58
zoete aardappels 0,98
groentemix 2,19
half brood 0,67
2x prei 1,18
koopzegels 0,80

Totaal: 9,69 euro. Het restant wat ik over hield stopte ik in de extra boodschappen spaarpot. Hier haalde ik tevens daarna alvast 10 euro uit om weer bij het contante geld te leggen voor aankopen voor het nieuwe huis.

Op een gieter na van 3,75 euro, bleef het nog even bij kijken voor spullen voor het nieuwe huis. Ik kocht nog niks, maar noteerde wel diverse prijzen en maakte foto’s van dingen die ik mooi vind. Zo kan ik op diverse plekken kijken en uiteindelijk kijken waar ik het mooiste zag voor de beste prijs.

Leestip: Verkocht!

Shop jij ook vaak op verschillende momenten van tevoren om de kosten te verdelen? In zo’n situatie als deze dat je bijvoorbeeld gaat verhuizen of dat je gaat verbouwen en er grote uitgaven aan komen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *