My weekly Moneyzz 55

My weekly Moneyzz 55. Deze week deed ik het redelijk rustig aan qua boodschappen. Ook ging ik weer op pad voor prijzen voor spullen voor het nieuwe huis. Verder zien jullie deze week ook weer mijn inkomsten!

My weekly Moneyzz 55

My weekly Moneyzz 55. Deze week haalde ik weer gewoon de weekboodschappen en gebruikte weer deels voorraad die ik al in bezit had. Verder ging ik ook weer op pad om voor prijzen te kijken voor dingen voor het nieuwe huis. Jullie zien mijn uitgaven van vorige week.

Leestip: My weekly Moneyzz 54!

Overige inkomsten: 372,32 euro
Zorgtoeslag: 99,- euro
HBZW: 150,- euro (ik haalde dit van de hypotheek betalen zonder werk rekening, omdat ik nu geen werk heb en hiervoor op deze rekening gespaard heb. Dit was de laatste keer dat ik dit bedrag van deze rekening kon halen.)

Totaal: 621,32 euro. Ik ben weer dik tevreden want dit was weer een heel mooi bedrag. Dit kwam mede dankzij dat ik een grote serie dvd’s verkocht en natuurlijk weer diverse uitbetalingen kreeg.

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 150,- Mijn deel van de Hypotheek, overgemaakt naar de verhuisrekening
 • 83,- Anderzorg
 • 12,64 Vodafone
 • 60,- Boodschappen
 • 20,- Kapper
 • 10,- Extra spaarpot
 • 50,32 Buffer
 • 150,- Tandarts reservering 2019
 • 20,- Gran Canaria 2020
 • 4,65 ING kwartaalkosten
 • 12,25 eigen risico medicijnen bètablokkers
 • 50,- Logeerbed

Totaal: 626,22 euro. Ik betaalde 4,90 wat al op mijn betaalrekening stond. Dus ik kwam weer netjes op nul uit. Ik budgetteer de laatste tijd steeds tot de nul en dat bevalt mij prima.

Leestip: Dit deed ik vorige maand met mijn geld!

Overige uitgaven

15 april: AH Boodschappen

PB = Persoonlijke Bonus

3x vanille yoghurt 3,87
2x Quorn 5,12
half brood 0,57 PB
groentemix 2,19
2x prei 1,18 
koopzegels 1,30

Totaal: 14,23 euro. Het restant deed ik in de ‘extra boodschappen’ spaarpot. Want daar haal ik nu zo af en toe steeds geld uit om dingen van te kopen voor de nieuwe woning, aangezien ik even geen extra boodschappen nodig heb. Want er is nog meer dan genoeg voorraad in huis.

Ik ging weer op pad voor prijzen voor spullen voor het nieuwe huis, maar ik kocht deze week niks. Eerst even alles goed vergelijken voordat ik nu aankopen ga doen. Want er moet héél veel gebeuren, dus we moeten slim met het geld omgaan. En er als eerste voor zorgen dat het huis bewoonbaar wordt.

Leestip: Laat je niet gratis gebruiken!

Hoeveel gaven jullie vorige week uit aan je boodschappen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *