My weekly Moneyzz 56

My weekly Moneyzz 56. Deze week kunnen jullie weer mee kijken met hoeveel geld ik vorige week uit gaf. Natuurlijk haalde ik zoals altijd weer mijn weekboodschappen. En meer… Kijk mee naar mijn uitgaven.

My weekly Moneyzz 56

My weekly Moneyzz 56

My weekly Moneyzz 56. Deze week haalde ik mijn weekboodschappen voor een budget van 15 euro. Daarnaast ging ik ook héél veel winkels af om prijzen en producten te bekijken en te vergelijken voor het nieuwe huis zoals; Gamma, Ikea, Sanisale, Leen Bakker en Kwantum (die laatste 2 voor lampen). Dus ik schoot flink op met alles op een rijtje krijgen qua prijzen! Ook gingen we nog langs een dakkapellen/ kozijnen bedrijf en daar werden we ook weer een stuk wijzer.

Leestip: My weekly Moneyzz 55

22 april: AH Boodschappen

B = Bonus

2x Campina vanille yoghurt 2,- (B)
choco bloemen (cadeau voor oma) 3,09
hertog choco 1,15
hertog karamel 1,12
half brood 0,67
groentemix 2,19
macaroni klein 0,71
3x prei 1,58
koopzegels 1,20

Totaal: 13,71 euro. Ik had 15 euro als budget, het restant wat ik over hield ging in mijn ‘extra boodschappen’ spaarpot. Wanneer daar weer een mooi rond bedrag in zit wat ik kan vervangen voor een briefje, wordt dat weer geld voor aankopen voor het nieuwe huis.

23 april: Diverse winkels langs geweest en alvast taart gehaald voor de volgende dag. Waarom dat lees je in mijn diary.

26 april: 495,95 euro uitgegeven bij Praxis douchecabine & 1 halfhoog badkastje.

Leestip: Offertes!

Haal jij ook wel eens taart om iets te vieren? Of eet je echt alleen taart tijdens verjaardagen?

One thought on “My weekly Moneyzz 56”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *