My weekly Moneyzz 57

My weekly Moneyzz 57. Deze week had ik 30 euro te besteden voor boodschappen. Het restant wat ik over hield stopte ik in mijn ‘extra boodschappen spaarpot’. Daarnaast gingen we ook weer op pad voor offertes.

My weekly Moneyzz 57

My weekly Moneyzz 57

My weekly Moneyzz 57. Mijn uitgaven van vorige week. Deze week deed ik weer gewoon de weekboodschappen. Als weekbudget had ik 30 euro. Het geld wat ik over hield daarvan ging weer in de extra boodschappen spaarpot. Ook ging ik weer op pad voor offertes. En ik kocht weer wat bij de Praxis met een kortingbon.

Leestip: My weekly Moneyzz 56!

29 april: AH Boodschappen

B = Bonus
PB = Persoonlijke Bonus

2x vanille yoghurt 2,58
2x ah vermicelli 1,98
Maaslander plakken kaas 2,55
aardbeien 2,89 (B)
2x penne 1,83 (B)
2x fussili 1,83 (B)
groentemix 2,19
2x bloemkool/ broccoli zakje 3,78
groentebouillon blokjes 0,93
zoete aardappel 0,55
winterpeen 0,49
3x prei 1,77
half brood 0,57 (PB)
koopzegels 2,40

Totaal: 26,34 euro. Zoals eerder gezegd stopte ik het overgebleven geld in mijn extra boodschappen spaarpot.

Praxis 1 mei:  Ik kocht een badkamerkast en 3 handgreepjes. In totaal was ik 240,72 euro kwijt.

Leestip: Offertes!

Nog meer uitgaven!

3 mei: AH boodschappen

half brood 0,57 (PB)
Maaslander kaas plakken jong 2,55
koopzegels 0,30

Totaal: 3,42 euro. Dit haalde ik extra omdat ik anders even in nood kwam omdat ik nu natuurlijk ineens weer werk. Waardoor ik ook besloot om meteen weer in een ander boodschappenritme te gaan leven. Vanaf nu haal ik mijn weekboodschappen weer op zaterdag.

Praxis 3 mei: Omdat die vrouw de eerste keer geen 2 kortingsbonnen tegelijk wilde verwerken, kwamen we vandaag terug om de spiegel met 25% korting te bestellen. Deze hoort ook tot de badkamerset waar ik voor koos. In totaal betaalde ik 142,50 euro.
Zo bestel ik stukje bij beetje de dingen voor de badkamer allemaal met korting! Dit project is ten slotte al duur genoeg 😉

Dus mijn weekboodschappen voor de nieuwe week haalde ik op 4 mei: AH weekboodschappen

2x vanille yoghurt Campina 2,58
2x mini spinazie a la crème 1,04
Calvé yofresh mayo 2,15
blue band iedere dag 2,15
quorn 2,55
2 frikandelbroodjes 1,62 (ik trakteerde mezelf om te vieren dat ik weer werk heb!)
2x prei 1,18
groentemix 2,19
aardbeiden 2,89
koopzegels 1,80

Totaal: 20,15 euro. Ik hield hier nog wat geld van over, maar dit heb ik even in mijn tas gestopt. Mocht ik dan een keer met giga trek uit mijn werk komen, dan heb ik altijd geld bij me om iets te eten van te kopen, mocht mijn eigen eten op zijn.

Scoor jij vaak dure dingen met korting als je die moet kopen?

 

9 thoughts on “My weekly Moneyzz 57”

  1. Heel simpel. Ik heb altijd dingen op voorraad in huis, zowel pasta als ook nog groente in de vriezer (spinazie). Als ik voorraad koop doe ik dat nooit in grote hoeveelheden, behalve eind vorig jaar zodat ik nog even van het lage btw-tarief kon profiteren. Dingen als pasta zijn onwijs lang houdbaar, dus toen het in de aanbieding was sloeg ik flink in. Net zoals dat ik toen op een voorraad ‘vlees’ aanlegde in de vriezer. Als ik vlees schrijf in deze reactie, dan bedoel ik die vegetarische dingen van Valess. Gewoon vlees eet ik bijna nooit, ik vind die Valess dingen lekkerder.
   Die week at ik 2x pasta met prei en groentemix, een keer zoete aardappel met de bloemkool/ broccoli mix met vlees uit de vriezer, een keer pizza, een avond pasta met vis en mayo, een keer spinazie met aardappelbolletjes en vlees (beiden ook uit de vriezer) en tot slot nog een keer bami met groente. En om is je week.
   Oja en vergeet niet dat ik die boodschappen voor mezelf haal he, ik heb geen partner, dus automatisch hou je dan al meer groente over dan wanneer je hier met 2 of meer mensen van zou moeten eten.

    1. kan gebeuren toch 😉 Of gewoon niet onthouden, ik lees zelf zoveel blogs dat ik ook niet weet per blog wie wat waaraan uitgegeven heeft eind vorig jaar. Dan heb ik echt wel reminders nodig door er bijvoorbeeld weer over te lezen. Dat iemand erop terug blikt of zo.

 1. Als je de meer dingen tegelijk wil kopen en maar 1 bon hebt, kan je ook nog ene keer online bestellen. Dan geldt de bon ook. Twee verschillende e-mailadressen met 1 afleveradres is twee maal korting.

  1. Ik leef niet zo volgens de normen van gezond eten. Ik eet fruit als ik daar trek in heb en bijvoorbeeld niet standaard 2 stuks fruit per dag. Dit doe ik al zo mijn hele leven en eigenlijk ben ik bijna nooit ziek. En ik heb zelfs ook geen vitamines te kort. Wanneer je je eten gewoon goed afwisselt dan doet dat al heel veel voor je. Het is dus wat mij betreft ook prima om een paar dagen per week fruit een keer over te slaan. Of om 2 dagen per week of zo geen groentes te eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *