My weekly Moneyzz 58

My weekly Moneyzz 58. Ook deze week zien jullie weer hoeveel geld ik uit gaf en waar dat geld aan op ging. Deze week gaf ik voornamelijk geld uit voor de weekboodschappen.

My weekly Moneyzz 58

My weekly Moneyzz 58

My weekly Moneyzz 58. Mijn uitgaven. Deze week deed ik voornamelijk de weekboodschappen. Daarnaast gingen we ook weer samen op pad voor offertes. Deze keer voor kozijnen/ dakkapel/ deuren. De vorige keer hadden we een bedrijf die alleen dakkapellen verkocht, nu willen we 2 alles in 1 bedrijven bezoeken. En eens kijken of dat verschil maakt voor de prijzen. Met het idee; als je meer dingen in 1x laat doen, kun je ook meer van de prijs af kletsen.

Leestip: My weekly Moneyzz 57!

8 mei: AH

half brood 0,67
schouderham 2,09
kinder maxi 0,59
koopzegels 0,30

Totaal: 3,65 euro. Dit was het restant boodschappengeld van vorige week. Daarvan hield ik nog 30 cent over die ik in de ‘extra boodschappen’ spaarpot gooide.

11 mei: AH weekboodschappen

2x vanille yoghurt 2,58
kaas maaslander plakken 2,55
groentemix 2,19
half brood 0,67
3x prei 1,77
2 kiwi gold 1,70
winterpeen 0,49
koopzegels 1,10

Totaal: 13,05 euro. Het restant van mijn boodschappengeld hield ik nog even apart in mijn portemonnee omdat ik daar komende week nog een keer brood (en wss ook kaas) van moet kopen. Ik eet nu veel meer brood en kaas omdat ik brood met kaas mee neem naar mijn werk, wat ik niet als ontbijt eet en niet als lunch, maar gewoon tussendoor omdat ik heel vroeg ontbijt. Dit geeft dan weer in de pauze voldoende energie om het werk af te maken.

Leestip: Keuken besteld!

Wel fijn dat deze week weer eventjes rustig was qua aankopen die nu betaald moesten worden. Want vorige week vond ik het wel even heftig. Normaal geef ik zo weinig uit en nu ineens heel veel. Dus ik zal blij zijn als ik straks verhuisd ben en alles weer bij het normaal is. Dan kan ik weer gaan opbouwen (voor mijn gevoel).

Verliezen jullie ook je overzicht als jullie heel veel losse uitgaven hebben in 1 week zonder het bij te houden? Of houden jullie dat automatisch al goed bij om het overzicht te behouden?

 

One thought on “My weekly Moneyzz 58”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *