My weekly Moneyzz 59

My weekly Moneyzz 59. Ook deze week zien jullie weer mijn uitgaven. Het werd weer iets rustiger wat uitgaven betreft. Geen extra’s deze keer.

My weekly Moneyzz 59

My weekly Moneyzz 59

My weekly Moneyzz 59. Ik gaf deze week naast mijn weekboodschappen alleen geld uit aan 2 theaterkaartjes voor de musical Anastasia. Deze reserveerde ik alvast omdat ze voor mijn verjaardag (oktober) zijn, en aangezien dat op een vrijdag valt gingen de kaartjes mij iets te hard om nog langer te wachten. Want ik wil natuurlijk wel een mooie plek in de zaal hebben šŸ˜‰

Leestip: My weekly Moneyzz 58!

Dinsdag 14 mei: 165,95 euro (au). Duur weer! Normaal zou ik wachten tot er een kortingsactie komt om naar een musical te gaan, de enige keer waarvoor ik daar een uitzondering maak is voor mijn verjaardag. Zeker als deze zoals nu op een populaire theaterdag valt. Dit bedrag leende ik eventjes van mezelf omdat ik pas volgende week mijn salaris krijg, dus dan zet ik het weer netjes terug.

15 mei: AH boodschappen extra

half brood 0,67
kinder maxi 0,59
koopzegel 0,10

Totaal: 1,36 euro. Het restant van het geld liet ik weer in mijn portemonnee zitten.

18 mei: AH weekboodschappen

B = Bonus

3x vanille yoghurt Campina 3,87
kookroom 0,64
maaslander kaas plakken 2,55
groentemix 2,19
half brood 0,67
3 kiwi gold 1,31 (B)
zoete aardappels 1,13
4x prei 2,36
koopzegels 1,40

Totaal: 16,12 euro. Ik hield in mijn portemonnee nog zeker 8 euro over, maar daar haal ik komende week nog een paar kleine aanvullingen bij zoals bijvoorbeeld weer een halfje vers brood. Dus dat geld laat ik even in mijn portemonnee zitten.

Leestip: Hypotheek aangevraagd!

Wat was jouw leukste uitgave van afgelopen week?

One thought on “My weekly Moneyzz 59”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *