My weekly Moneyzz 60

My weekly Moneyzz 60. Deze week weer een extra uitgebreide versie. Met mijn inkomsten én mijn uitgaven. Je ziet wat ik afgelopen week uit gaf en wat er deze maand binnen kwam!

My weekly Moneyzz 60

My weekly Moneyzz 60

My weekly Moneyzz 60. Afgelopen week gaf ik weer wat extra geld uit. En niet alleen ik, maar ook mijn moeder kocht wat klus dingetjes voor het nieuwe huis. Zodat we direct aan de slag kunnen wanneer de overdracht plaats gevonden heeft.

Deze week weer een uitgebreide versie. Met mijn eerste nieuwe salaris inkomsten van de post. Mijn salaris bestond uit 3 weken werken, reiskosten en een heel klein stukje vakantiegeld. Het voelt wel echt meteen weer heel erg lekker om weer salaris te ontvangen. Dat heb ik toch wel gemist. Gewoon omdat ik een stuk minder hard kon sparen. En nu met mijn klushuis is dat toch niet zo prettig als je weinig kunt sparen. Dus extra blij!

Salaris: 544,55 euro
Zorgtoeslag: 99 euro
Overige inkomsten: 304,21 euro

Totaal: 947,76 euro. Wat een heerlijk maandbedrag weer zo na mijn eerste 3 weken werken! Dit voelt wel echt heel goed, de timing van de start van mijn nieuwe contract kon gewoon écht niet beter! Van dit eerste salaris wilde ik wat losse dingetjes betalen en mijn blog potje vullen. Dus dat deed ik ook. Daarnaast zette ik ook een klein bedrag weg op de spaarrekening voor de klussen voor het nieuwe huis. Wat ik vanaf volgende maand met grotere bedragen ga doen.

Mijn overige inkomsten bestaan uit; een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder zijn deze inkomsten: verkoop opbrengsten, uitbetalingen van spaarsites, losse opdrachten, crowdfunding, blog inkomsten en smaaktesten.

Leestip: My weekly Moneyzz 59!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,- Vodafone
 • 83,- Anderzorg
 • 1,55 ING
 • 3,45 blog
 • 80,- Boodschappen
 • 50,- Kapper
 • 10,- Extra spaarpot
 • 55,78 Buffer
 • 30,- Logeerbed die ik overneem van een kennis (laatste restantbedrag)
 • 20,- Gran Canaria 2020
 • 221,45 Huis spaarrekening
 • 35,- Ov
 • 118,54 Blog potje extra aanvullen
 • 166,- Musical kaartjes Anastasia (alvast voor mijn verjaardag)
 • 25,- Itunes tegoed opladen
 • 30,- VOG (zelf voorgeschoten, dit bedrag krijg ik nog terug van mijn werkgever)

Leestip: Dit deed ik vorige maand met mijn geld!

Totaal: 940,77 euro. Ik had weer een mooi bedrag aan inkomsten, maar er ging ook weer een flink bedrag uit. Ik betaalde veel losse dingetjes die ik al een tijdje wilde doen, maar uitgesteld had, of nog niet nodig vond. En daarnaast vulde ik natuurlijk ook weer diverse spaarrekeningen aan.

Over het vullen van mijn spaarrekeningen kunnen jullie ook elke maand een artikel lezen.

Leestip: Spaarplan, hoe gaat het nu? April 2019!

Overige uitgaven

Deze week deed ik natuurlijk weer mijn weekboodschappen en 1x extra boodschappen. Daarnaast vulde ik mijn blog potje aan toen ik mijn salaris gekregen had en ik kocht diezelfde dag ook meteen een iTunes giftcard bij de Hema.

21 mei: Ah extra boodschappen

PB = Persoonlijke bonus

half brood 0.57 (PB)
milka reep 1,-
winterpeen 0,49
koopzegels 0,20

Totaal: 2,26 euro. Ik hield 1 euro over die deed ik in mijn extra boodschappen spaarpot.

23 mei: 118,54 Blog potje vullen. En ik gaf 25 euro uit bij de Hema. Dit laatste deed ik omdat ik mijn iTunes tegoed weer eens wilde aanvullen omdat er weer een heleboel leuke Spaanse nummers zijn die ik graag wil downloaden. Hema had een leuke actie, wanneer je een giftcard kocht van minimaal 25 euro kreeg je 10% extra saldo cadeau. 2,50 dus in mijn geval. Niet bepaald veel, maar beter dan helemaal niks. Ik kan er dan toch weer 2 nummers gratis van downloaden.

25 mei: AH weekboodschappen

B = Bonus
PB = Persoonlijke bonus

3x vanille yoghurt 3,87
melk 1,29
winterpeen 0,49
maaslander plakken kaas 2,55
schouderham 1,57 (B)
hertog karamel ijs 1,12
2x hertog choco momentje 2,30
4x prei 2,76
groentemix 2,19
2x zakje bloemkool/broccoli mix 3,78
half brood 0,57 (PB)
koopzegels 2,20 

Totaal: 24,69 euro. Ik had 35 euro in totaal om te besteden en dus nog wat bewaard voor volgende week om de kleine extra boodschappen weer mee te betalen.

Leestip: Op deze manier verdien ik maandelijks extra geld!

Hoeveel geld gaf jij uit? En welke inkomsten had jij deze maand?

 

One thought on “My weekly Moneyzz 60”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *