My weekly Moneyzz 61

My weekly Moneyzz 61. Vorige week konden jullie mijn extra uitgebreide versie zien. Deze week even een andere versie dan normaal. Met uitgaven voor het nieuwe huis!

My weekly Moneyzz 61

My weekly Moneyzz 61

My weekly Moneyzz 61. Mijn uitgaven. Omdat ik per ongeluk mijn bonnetjes al weggooide voordat ik ze in mijn artikel gezet had, deze week een iets andere versie van My weekly Moneyzz. Maar dat vinden jullie vast niet erg 😉 Een beetje afwisseling is ten slotte wel leuk.

Jullie zien nu dus mijn uitgaven voor het nieuwe huis die ik afgelopen week deed. Omdat ik alles pinde kon ik dat makkelijk terug zien. En dus ook met jullie delen!

Leestip: My weekly Moneyzz 60!

30 mei: 101,15 euro voor een hoekwasbak voor in de wc. Deze kostte normaal 119 euro, maar dit had 15% hemelvaart korting bij de Gamma, dus dat was mooi meegenomen!

Ook betaalde ik bij Praxis mijn vloer en wandtegels voor de badkamer en dezelfde wandtegels komen ook beneden in de wc. Dit kostte mij (met 25% korting) 568,60 euro inclusief 35 euro bezorgkosten.
Verder kocht ik ook een douchekraan en een doucheset. Ook deze 2 hadden beiden een korting van 25% dus in totaal betaalde ik daarvoor 182,50 euro.

31 mei: En weer op naar de Praxis! Deze keer voor de wasbak voor mijn badkamermeubel en ruimtebesparende sifon plus een bijpassende kraan voor de wasbak. Op de eerste 2 producten zat al een korting van 30% en op de kraan zat 25% korting. In totaal betaalde ik voor deze producten 199,48 euro.

Later bestelde ik online met keuzekorting bij de praxis nog 4 plafonnières die in de winkel steeds niet op voorraad waren. Dit kostte mij in totaal 34,92 euro.

In de winkel kwam ik er niet uit, maar online gelukkig wel, wc’s! Ik had 2 hangende wc’s nodig incl. inbouwreservoirs. Dus kocht ik deze met keuzekorting online, ik koos meteen voor laten bezorgen. Deze optie was gratis! In totaal betaalde ik voor deze producten 522,90 euro.

Leestip: Spaarplan hoe gaat het nu, mei 2019!

1 juni: 1506,95 euro bij Mediamarkt. Ik bestelde een afzuigkap, vaatwasser, koel-vries combi en 2 muurbeugels voor mijn tv’s zodat ik ze beiden kan ophangen en niet meer neer hoef te zetten. Ook hierin zat korting verwerkt. Ik had namelijk prijzen erbij geschreven van ongeveer 1 a 2 weken geleden dus de verkoper was zo aardig om die prijs te rekenen (de koel-vries combi was inmiddels namelijk bijna 40 euro duurder geworden). Daarnaast kreeg ik ook op de afzuigkap nog korting omdat deze elders 14 euro goedkoper was. Dus alles bij elkaar toch weer zo’n dikke 50 euro korting. Top!

Ook kocht ik elders nog een drain voor de douche van 238 euro. Ook hierop kreeg ik nog zo’n 30 euro korting. Want het kostte eigenlijk 268 euro.

Deze week spande wel echt de kroon met uitgaven voor mijn nieuwe huis, maar volgens mij heb ik nu dan ook wel zo goed als alles besteld/ gekocht.

In totaal gaf ik 3354,50 euro uit voor mijn nieuwe huis deze week. Voor zo ver ik nu even uit mijn hoofd weet, heb ik nu zo goed als alles aangeschaft. Van de losse/ kleinere dingen. Wel moeten alle grote dingen nog betaald worden en volgens mij moet ik ook nog wc brillen hebben, maar dat zie ik wel als mijn wc’s dinsdag bezorgd worden. Dan kan ik meteen even goed erover nadenken of ik witte brillen wil kopen of meteen brillen met een print, want die zijn toch wel een stuk leuker om te zien. Maar daarvan vind ik het lastig te bepalen welke goed zijn van kwaliteit. Aangezien mijn Xenos wc-bril nu al kapot is. Hij glijdt steeds scheef weg waardoor het witte rubberen ding aan de onderkant al gebarsten is.

Leestip: Overdracht vervroegen

Liepen bij jullie alle kleine uitgaven ook zo enorm op toen jullie gingen verhuizen? Bij mij loopt het natuurlijk extra op omdat ook echt álles aangepakt moet worden. Maar vaak zijn de kleine dingen ook het duurste, omdat je die snel vergeet te rekenen van tevoren.

 

 

7 thoughts on “My weekly Moneyzz 61”

 1. Ja die kleine kosten gaan hard. Dit zijn nog de ‘ingecalculeerde’ kosten zou ik zeggen. Maar straks krijg je een verfje hier, een schroefje daar, wat klein gereedschap, kit en nog wat klein spul. Voor je het weet geef je elke week 80€ uit bij de bouwmarkt 😉 maar dat hoort erbij.
  Succes met de verbouwing!

  1. Ja zeker ingecalculeerd, alleen weet je van tevoren niet precies wat dat bij elkaar opgeteld gaat kosten, omdat ik niet van al die kosten verstand had. Dus wel fijn dat deze kosten nu bekend zijn!
   Verfjes doe ik voorlopig even niet. En dat vind ik juist altijd wel meevallen. Ik koop dan altijd de verf bij praxis (flexa strak op de muur), met kortingsbonnen gaat er altijd weer een hoop geld af. Ja qua gereedschap heb ik idd al wat dingen gekocht om de tegels van de muur te kunnen hakken. Verder niks nodig, want mensen in de omgeving hebben dat allemaal gelukkig!
   Dankje!

 2. Er komen ook nog kosten voor tegel lijm, voegsel, mogelijk leidingen, hoek en tegelprofielen, cement etc. Dat loopt lekker op.
  Succes met alles

  1. Dat zit gewoon bij de totaal kosten in van de badkamer verbouwing. Daar heb ik al een totaalprijsje voor, dus dat scheelt weer! Voor alle losse klusjes heb ik ook al een totaalprijs doorgekregen, dus veel verrassingen zullen er niet komen. Behalve positieve dan! 😉 Daar schrijf ik binnenkort even een artikel over. Dankjewel!

 3. Dat is een hoop geld! En inderdaad; heel herkenbaar. Het zijn vaak niet eens die hele grote dingen die zo aantikken, maar ook de kleine. Goede schroeven, een rol met stroomdraad, gereedschap dat onmisbaar blijkt te zijn, maar ook niemand in de omgeving te leen heeft, enzovoorts.

  En zoiets als die tv-beugels; ik kan me herinneren dat die hier toen ook nog best duur waren. Ik had uiteindelijk een mooie aanbieding gevonden, maar was nog steeds iets van 50 euro kwijt.

  In ieder geval mooi dat je nu vrijwel alles in huis hebt, het zijn uiteindelijk toch eenmalige uitgaven. Even slikken en gewoon weer doorgaan 😉

  1. Ja zeker een hoop geld, in een normale maand geef ik dat niet eens in totaal uit! Haha, maar gelukkig zijn dit soort dingen eenmalig, dus dan laat ik dat ook gewoon snel weer los omdat ik daar straks jaren lang van kan genieten!
   Mijn kleine tv beugel was maar 23 euro (Dus netjes) de grote was idd wel rond de 80 euro. Maar omdat ik korting had op de apparatuur heb ik in totaal maar 6 euro (met die paar cent) extra betaald met het bedrag wat ik in mijn hoofd had om voor apparatuur uit te geven. Dus daar werd ik al erg blij van!
   Jaa ik verheug me er nu al zo enorm op om te zien hoe alles eruit komt te zien als het af is! Komende week gaat er al gestuukt worden dus dan komt het er al heel anders uit te zien. Het behang is nu eindelijk door het hele huis wel zo goed als weg. Nog wat kleine muurtjes/ stukjes. Maar dan is dat in elk geval klaar. Dat was voor mijn gevoel wel de grootste klus (soms wel 2 lagen dik bouwbehang en dan ook nog geverfd over het behang heen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *