My weekly Moneyzz 62

My weekly Moneyzz 62. Deze week zien jullie weer mijn uitgaven van vorige week. Dit betreft de boodschappen en ook de overige uitgaven voor mijn nieuwe huis.

My weekly Moneyzz 62

My weekly Moneyzz 62. Mijn uitgaven van afgelopen week. Deze keer zien jullie weer wat ik uit gaf aan boodschappen. Dit zijn wat andere boodschappen dan normaal, want omdat we nu allemaal zo druk in het nieuwe huis aan het klussen zijn, wordt er makkelijk gegeten. Dus weinig groentes, meer fastfood. Gewoon geen tijd en energie meer over om nog uitgebreid eten klaar te maken en te koken. Dus dat valt deze weken nog eventjes weg. Fruit wordt natuurlijk wel gewoon gegeten. Dat is ook makkelijk mee te nemen. Ook haalt mijn moeder nu dingen, dus mocht je denken; oh er wordt geen fruit gekocht, of geen brood/ beleg; jawel, maar nu even niet door mij 😉

Leestip: My weekly Moneyzz 61!

6 juni: Bol.com cadeau mam plus een boek voor mezelf 9,98 euro moest ik nog bijbetalen naast de cadeaubonnen die ik inleverde. Dus dat was netjes! Ik kocht een puzzelplaat voor haar waar je een puzzel op kunt maken van max. 1500 stukjes. Die wilde ze al een hele lange tijd graag hebben.

8 juni: AH Boodschappen

oranje vla Campina 1,74
2x vanille yoghurt Campina 2,58
doos kroketten (12) 4,89
2x kip loempia 2,70
Maaslander kaas plakken 2,55
kleine macaroni 0,71
macaroni mix 1,25
2x prei 1,58
koopzegels 1,80

Totaal: 19,80 euro. Een mooi bedrag. Weer wat voorraad gekocht voor in de vriezer, want bijvoorbeeld de kroketten waren bijna op. En de loempia’s gingen ook hard. De macaroni is voor komende week. Daar wordt dan weer 2 dagen van gegeten, dus dat is top. De oranje vla is als extra, om te delen met mijn moeder. Want even een frisse hap tussen het klussen door is wel lekker!

Leestip: Extra inkomsten mei 2019!

8 juni: Praxis, 36,74 euro voor een bedieningspaneel voor het inbouw reservoir van het toilet. Dit was incl. 25% keuzekorting. Deze zat er niet bij in de doos omdat ik dit en de toiletpot los bestelde. Lekker suf, maar goed. Gelukkig vertelde de aannemer het mij op tijd omdat hij het toilet even bekeek. Helaas was er maar 1 op voorraad, dus het tweede bedieningspaneel is besteld. Ook meteen met 25% keuzekorting! Uiteraard. Maar deze betaal ik pas later bij afhalen.

9 juni: Tandartsrekening van 2x. Een keer van de controle en schoonmaken en de tweede keer van een gaatje vullen met verdoving. In totaal kostte me dat 109,14 euro. Dit bedrag haalde ik van mijn spaarrekening, want daar stond het al klaar. Ik had al een groot bedrag gereserveerd voor de tandartskosten van 2019.

In totaal gaf ik dus naast mijn wekelijkse boodschappen nog 155,86 euro uit. Een héél stuk minder dan vorige week gelukkig 😉

Leestip: Overdracht – diary 62!

Hebben jullie een tandartsverzekering dit jaar? Ik heb dit jaar voor het eerst zelf een bedrag weggezet voor de tandarts omdat ik wil weten hoe ver ik daar mee ga komen.

3 thoughts on “My weekly Moneyzz 62”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *