My weekly Moneyzz 63

My weekly Moneyzz 63. Ook deze week zien jullie weer wat ik allemaal uit gaf! Voornamelijk zijn dat de boodschappen. De overige kosten voor mijn nieuwe huis zijn inmiddels weer even gaan liggen gelukkig!

My weekly Moneyzz 63

My weekly Moneyzz 63. Mijn uitgaven van vorige week. Deze week zijn dat gelukkig voornamelijk weer alleen de weekboodschappen. Dus dat vond ik wel fijn. Wel werden er diverse rekeningen betaald vanuit het bouwdepot, maar daar merkte ik op mijn rekening natuurlijk niks van.

Wat de boodschappen betreft gaat het wel nog steeds even raar omdat we druk zijn met de verbouwing. Dus deels haalt mijn moeder soms wat, maar ik het grootste deel. We even nu gewoon even simpele happen, dus nee idd niet al te gezond, maar na een dag op een kluswoning zijn heb je ook geen energie meer om te koken. Fruit had ik deels nog liggen, dus ik kocht alleen 1 klein doosje. Wel haalde mijn moeder nog een doosje aardbeien erbij.

Leestip: My weekly Moneyzz 62!

13 juni: 66,08 euro KPN. De eerste betaling voor de nieuwe woning ging van mijn rekening af. Hier zaten aansluitkosten bij in. Ik heb bewust ervoor gekozen om het internet en tv in de nieuwe woning op mijn naam te zetten zodat ik die kosten kan aftrekken met mijn blog verdiensten en inkomsten van kliksites als deze in de toekomst verder gaan stijgen. Scheelt weer belasting betalen. En omdat we nu al tijdens het klussen zoveel op de woning zijn is het fijn om al ‘gratis’ te kunnen internetten en niet je hele bundel leeg te maken. Op de oude woning staat het internet en de tv nog gewoon op mijn moeders naam, omdat dit destijds zo geregeld was. Hierdoor hebben we ook geen gezeur nu met dat ze ons te vroeg afsluiten en dat je op de nieuwe woning nog geen internet/ tv hebt. Heerlijk!

14 juni: AH weekboodschappen

B = Bonus

oranje vla Campina 1,74 (weer om te delen met mijn moeder)
kaas plakken Maaslander 2,55
doosje Galia meloen 2,50
half brood 0,67
2x prei 1,18
komkommer 0,79
2x macaroni mix 2,- (B)
kleine macaroni 0,71
koopzegels 1,20

Totaal: 13,34 euro. Ik hield nog wat geld over en wat stopte ik in mijn enveloppe voor de nieuwe kasten. Of tenminste, 1 kast wordt van 3 deurs naar 2 deurs verkleind omdat hij anders niet in mijn nieuwe huis past. De verkleining kost maar 139 euro (terwijl die kast nieuw bijna 1000 euro gekost heeft en een nieuwe 2 deurs kast van die serie rond de 700 euro). Dus daarom was dit de meest goedkope oplossing en je ziet er straks niks meer van! Ideaal dus.

Omdat filiaal nr 1 mijn yoghurt niet meer had, ging ik naar filiaal nr 2.

2x Campina vanille yoghurt 2,58
koopzegels 0,20

Totaal: 2,78 euro.

15 juni; 1000 euro voor de stukadoor. Dit is alvast een klein stukje van het bedrag wat hij nu kon krijgen. Op de rest zal hij moeten wachten tot de overwaarde op de rekening gestort is. Maar hij is nu ook nog niet klaar, dus dat is prima.

Leestip: Basisinkomen voor iedereen!

Hebben jullie ook wel eens een internet abonnement tijdelijks dubbel laten lopen zodat je niet zonder internet kwam te zitten door je verhuizing? Ik heb mijn internet teveel nodig (ook om geld mee te verdienen) dus kan gewoon niet zonder zitten. Daarom maakte ik deze keuze. Ik betaalde dit van een spaarrekening, omdat dit voor mij nu deze maand onder verhuiskosten valt.

 

One thought on “My weekly Moneyzz 63”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *