My weekly Moneyzz 64

My weekly Moneyzz 64. Even een inhaalslag! Vorige week kwam het er niet van om dit artikel te uploaden, maar mijn salaris was natuurlijk wel weer binnen gekomen! Dus in deze versie zien jullie alleen mijn inkomsten en uitgaven van mijn inkomsten.

My weekly Moneyzz 64

My weekly Moneyzz 64. Zoals ik hier boven al schreef, deze week zien jullie alleen mijn inkomsten met de bijbehorende uitgaven. Afgelopen vrijdag had ik geen tijd om dit op te schrijven omdat mijn administratie nog niet helemaal up to date was na de verhuizing. Inmiddels is dit geregeld, dus bij deze als nog de My weekly Moneyzz! Komende zondag komt de My weekly Moneyzz online van deze week! nr 65 dus šŸ˜‰

Leestip: My weekly Moneyzz 63!

Salaris: 830,35 euro
Zorgtoeslag: 99 euro
Overige inkomsten: 291,46 euro

Totaal: 1220,81 euro. Hoppa dik boven de 1000 euro aan inkomsten deze keer! Super lekker! Ik budgetteerde weer tot de nul, dus mijn uitgaven waren ook 1120,81 euro. Wat ik allemaal met dat geld deed, dat lees je verderop!

Mijn overige inkomsten bestaan uit; een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder zijn deze inkomsten: verkoop opbrengsten, uitbetalingen van spaarsites, losse opdrachten, crowdfunding, blog inkomsten en smaaktesten.

Leestip: Zo ontvang ik elke maand extra inkomsten!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,- Vodafone
 • 83,- Anderzorg
 • 1,55 ING
 • 8,- Blog
 • 100,- Boodschappen
 • 20,- Kapper
 • 10,- Extra spaarpot
 • 151,06 Buffer
 • 20,- Gran Canaria 2020
 • 681,20 Huis spaarrekening
 • 35,- Nieuwe inkt (zwart en kleur)
 • 100,- van kleding/ tandarts rekening (had ik van mezelf geleend, o.a. voor VOG die ik deze maand netjes terug kreeg van mijn werkgever).

Leestip: Dit deed ik vorige maand met mijn geld!

Totaal: 1220,81 euro. Zoals ik al schreef budgetteerde ik tot de nul, dus er bleef niks over. Het voelde erg fijn om weer flink boven de 1000 euro aan inkomsten te hebben. Zo vulde ik mijn spaarrekeningen weer verder en kocht ik bijvoorbeeld ook eindelijk nieuwe inkt (zwart en kleur) wat ik al een tijdje uitgesteld had. Daarnaast betaalde ik natuurlijk ook gewoon mijn rekeningen zoals altijd. Ik merk wel echt dat ik meteen weer een stuk blijer ben nu ik weer zelf een mooi maandelijks bedrag aan inkomsten binnen krijg.

Zo kan ik tenminste mijn spaarrekeningen ook weer sneller vullen. Of makkelijker dingen kopen waarvan ik anders denk; laat maar. Zoals bijvoorbeeld de inkt. Of zoals jullie binnenkort nog wel zullen lezen; nieuwe kasten.

Over het vullen van mijn spaarrekeningen kunnen jullie ook elke maand een artikel lezen.

Leestip: Spaarplan hoe gaat het nu mei 2019!

Hoeveel geld kwam er bij jou binnen deze keer? En wat deed jij met je geld?

 

3 thoughts on “My weekly Moneyzz 64”

  1. Ja en tijdens een verbouwing nog vĆ©Ć©l en veel harder helaas! Maar goed het is voor een goed doel šŸ˜‰ Zeker een flink verschil, heel blij mee! Nu nog even het huis af krijgen (de belangrijke dingen als keuken/ badkamer/ kozijnen). Dan voelt het al een heel stuk rustiger ook. Nu nog echt veel stress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *