My weekly Moneyzz 65

My weekly Moneyzz 65. Vorige week zagen jullie alleen mijn inkomsten en wat ik met deze inkomsten gedaan had. Want ik budgetteerde zoals altijd tot de nul. Deze week zien jullie weer mijn uitgaven van vorige week.

My weekly Moneyzz 65

My weekly Moneyzz 65

My weekly Moneyzz 65. Deze week deed ik niet zo heel veel boodschappen. Want ja, nog steeds geen keuken hebben (die geïnstalleerd is dan) werkt niet bepaald handig. Maar toch ontkom je niet aan de nodige boodschappen.

Leestip: My weekly Moneyzz 64!

Maandag 24 juni: Ik kocht nieuwe stopcontacten en lichtknopjes bij Gamma voor het hele huis. We hadden van die vieze crèmekleurige dingen die gewoon vies vergeeld waren. Dus ik kocht witte. Dit kostte in totaal alles bij elkaar 74 euro.

28 juni: AH boodschappen

Campina vanille yoghurt 1,29
ah maaltijd (geen idee meer wat dat precies was) 2,25
ah lasagne met spinazie 3,24
zakje gesneden prei 1,29
koopzegels 0,80

Totaal: 8,87 euro. Bam even voor 4 dagen eten halen en hop zo al bijna 10 euro lichter. Echt te idioot voor woorden. Gelukkig was de prei meer dan genoeg om 2x van te eten (door de pasta heen). Dus dat scheelde weer. Maar koken zo werkt gewoon gigantisch shit. Dus daar heb ik ook al geen zin meer in. Aangezien het ook al nooit mijn favoriete bezigheid geweest is, is dat het nu al helemaal niet meer op deze manier.

29 juni: AH

2x Taksi 1,15 (B)
bolletjes 1,-
koopzegels 0,20

Totaal: 2,35 euro. Die Taksi dronk ik laatst bij een vriendin, eindelijk eens een versie waar ze geen ‘giftige’ zoetstof in gestopt hadden, dus lang leve iets wat ik wél weer kan drinken!! Helemaal nu ik steeds zo druk ben merk ik wel dat ik soms gewoon even wat extra suiker nodig heb dmv drinken. Dan kan ik er weer even extra tegenaan.

Leestip: Extra inkomsten juni 2019!

Hoeveel geld gaf jij uit vorige week?

One thought on “My weekly Moneyzz 65”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *