My weekly Moneyzz 66

My weekly Moneyzz 66. Ook deze week kunnen jullie weer lezen wat ik vorige week allemaal uit gaf en waar dat geld aan op ging. Deze keer een stuk meer uitgaven dan vorige week.

My weekly Moneyzz 66

My weekly Moneyzz 66

My weekly Moneyzz 66. Deze week gaf ik een stuk meer geld uit dan de week ervoor. Ik kocht namelijk onder anderen ook verf voor in huis. Ik dacht dat ik na het stuken niet meer zou hoeven verven, maar dat moest dus wel. Viel even tegen. Maar moet toch gebeuren! Dus ik haalde flink wat verf deze week en later deze week bestelde ik nog eens een paar blikken verf omdat ze nu in de aanbieding waren, dus dan liever nu maar meteen een bups geld betalen. Mocht ik teveel hebben (ik denk het niet), dan kan het altijd nog terug.

Leestip: My weekly Moneyzz 65!

1 juli: Praxis, 90,95 euro voor 4 blikken verf en 1 nieuwe kwast. Omdat de verf in de aanbieding was scheelde alleen deze aankoop van de 4 blikken mij al 56 euro. En het is geld wat ik anders toch wel uitgegeven zou hebben, want verf was gewoon noodzakelijk, dus blij mee!

1 juli: AH weekboodschappen

2x Campina vanille yoghurt 2,58
gebraden gehakt 2,-
kinder maxi reepje 0,59
Maaslander kaas jong plakken 2,55
ah bami 2,69
stroopkoeken (op verzoek van m’n moeder) 1,29
bolletjes 0,85 (B)
half brood 0,67
koopzegels 1,30

Totaal: 14,52 euro.

4 juli: AH

2x Campina vanille yoghurt (voor m’n moeder) 2,58
Enrico Spaanse chips 1,43 (ik dacht serieus dat ze maar 72 of 74 cent kosten, verkeerde prijs gezien denk ik, maar lekker was het wel!)
bolletjes 0,85
koopzegels 0,40

Totaal: 5,26 euro.

Leestip: Verhuisd!

5 juli: AH

2x kiwi gold 1,66
half brood 0,67
koopzegels 0,20

Totaal: 2,53 euro.

Deel 2

5 juli: Praxis 246,64 euro. Ik haalde mijn 2e doorspoelknop voor de wc op, kocht weer 1 blik verf en bestelde er nog 9. Zo weet ik tenminste zeker dat ik voorlopig niet zonder verf kom te zitten. Want er moet nog giga veel gedaan worden.

6 juli: Hema 8x naturel chips 4,- euro. Ik kocht mooi weer een flinke voorraad van de goedkope lekkere Hema chips. Ideaal! Ik moest namelijk toch naar de stad toe omdat ik op zoek was naar een product die ik altijd kocht bij op = op voordeelshop, maar deze was helaas al gesloten. Dus zocht ik diverse winkels af, maar zonder positief resultaat. Dus dan maar op internet verder zoeken binnenkort.

6 juli: 2x dagcrème 9,39 euro. Ze waren nu in de aanbieding (1+1 gratis). Dus ik kocht weer even 2 potjes.

Leestip: Extra inkomsten juni 2019!

Hebben jullie wel eens zoveel voorraad gekocht van iets waarvan je veel nodig had? Met het idee: als ik over hou kan ik het toch wel weer terug brengen? Ik heb dit vaker gedaan en na afloop als ik over had bracht ik het dan ook altijd gewoon weer terug. No shame.

 

5 thoughts on “My weekly Moneyzz 66”

  1. Ja dat het geld kost is logisch, maar toch best maf dat we dit soort kosten nooit zo goed kunnen inschatten en er altijd (veel) extra geld bij komt.

 1. Ik vind het knap dat je altijd zo voordelig “weekboodschappen” kan doen! En inderdaad, bij verhuizen komen altijd meer – onvoorziene – kosten kijken dan je in eerste verwacht. Dan zijn die aanbiedingen op producten die je toch nodig hebt natuurlijk erg fijn!

  1. Haha ik eet nauwelijks iets anders dan pasta nu. Ik kan gewoon praktisch niks schoonmaken. En pasta heb ik vorig jaar vlak voordat de btw omhoog ging zo groots ingekocht! Ik heb een hele boodschappentas vol staan. Daar haal ik nu steeds mijn voorraad uit.
   Maar het is ook maar net wat je nodig hebt wat boodschappen betreft. Of wat je vínd dat je nodig hebt. Veel mensen vinden dat ze allemaal dingen nodig hebben terwijl je prima zonder kunt. En sommige mensen maakt het niks uit die kopen alles wat ze lekker vinden.
   Ja toch gek he, dat we die verhuiskosten nooit goed kunnen inschatten. Of dat er altijd zoveel meer geld bij komt dan je denkt. Maar komt wellicht ook gewoon omdat we daar niet veel ervaring mee hebben/ opbouwen in het leven. En de korting op de verf, daar werd ik idd heel erg blij van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *