My weekly Moneyzz 67

My weekly Moneyzz 67. Ook deze week neem ik jullie weer mee in mijn uitgaven van vorige week. Hier onder lees je precies hoeveel geld ik uit gaf en waar dat geld aan op ging.

My weekly Moneyzz 67

My weekly Moneyzz 67. Deze week haalde ik meerdere keren boodschappen. Veel vaker dan normaal.  Maar ik gaf niet persé heel veel meer geld uit dan normaal. Wel deed ik een ontdekking over hoe ik nu geld uitgeef.

Leestip: My weekly Moneyzz 66!

8 juli: AH Boodschappen

Maaslander plakken kaas jong 2,55
gebraden gehakt 2,-
half brood 0,67
zakje gesneden prei 1,19
bolletjes 1,-
koopzegels 0,70

Totaal 8,11 euro. Diverse dingen dus, maar merendeel brood/ beleg. Dus op zich niet heel spannend.

11 juli: AH boodschappen

vanille yoghurt Campina 1,29
Mona pudding (toetje van de maand) 1,74
bakje watermeloen 2,-
half brood 0,67
koopzegels 0,50

Totaal: 6,20 euro. Sinds ik qua ontbijt, werketen en lunch gewoon wat meer wil afwisselen nu mijn avondeten steeds bijna hetzelfde is, geef ik wel meer geld uit aan beleg. Daarnaast koop ik nu ook makkelijk fruit wat al voorgesneden is of wat ik kan uitlepelen. En wat dus niet nog gewassen hoeft te worden. Hierdoor zien mijn uitgaven er nu wel anders uit dan normaal gesproken.

Weekboodschappen

13 juli: AH weekboodschappen. Ik deed vandaag de weekboodschappen voor de komende week weer gewoon als altijd!

Taksi 1,08
2x vanille yoghurt Campina 2,58
pot appelmoes 1,69
2x mayo Calvé yofresh 4,30
zakje gesneden prei 1,19
Maaslander kaas plakken jong 2,55
4x hertog karamel ijs 4,48
2x hertog choco ijs 2,30
hertog aardbeien ijs 1,12
zakje voorgesneden appel 1,-
2x kiwi gold 1,25 (B)
koopzegels 2,30

Totaal: 25,84 euro. Omdat ik dus bijna elke avond hetzelfde eet, heb ik veel meer behoefte aan andere smaken daarbij op een dag. Dus bijvoorbeeld drinken/ sap of ijs. Ik heb behoefte aan frisse smaken naast mijn eten. Daarom kocht ik bijvoorbeeld eerder deze week ook dat toetje van de maand. Dit soort dingen doe ik normaal gesproken niet zo snel. Zeg maar gerust; eigenlijk nooit.

Hierdoor merk ik dus wel dat het voor mijn portemonnee ook van belang is om zo snel mogelijk weer een keuken te hebben! Niet dat ik nu zo extreem veel geld uit geef, maar toch zou het fijn zijn om weer volledig zelf de keuze te hebben van wat ik wil eten en dat ik dat ook gewoon op een normale manier klaar kan maken.

Leestip: Extra geld verdienen doe ik zo!

Wanneer hebben jullie behoefte aan extra (frisse) smaken? Of extra afwisseling in de smaken die je binnen krijgt?

8 Replies to “My weekly Moneyzz 67”

      1. Het werd al even genoemd door ‘opnaareenkoophuis’, maar aangezien ik momenteel geen keuken heb maak ik het mezelf zo makkelijk mogelijk. Normaal gesproken koop ik ook geen zakjes voorgesneden appel, maar gewoon een zak met appelen die ik zelf schoon maak en klein snij. Gelukkig is het eind van ‘geen keuken hebben’ in zicht!

    1. Een gewone watermeloen vind ik idd veel te veel ja. Dan zou ik de hele week hetzelfde moeten eten om het op te krijgen en ik wissel dan liever wat meer af (vooral in de zomer)

      1. Tip voor de watermeloen: ik zie ook wel eens mini’s liggen in de supermarkt, dus dat is misschien een goede optie voor als je keuken er straks eindelijk is 🙂 En soms kun je ook een kwart of part watermeloen kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *