My weekly Moneyzz 68

My weekly Moneyzz 68. Ook deze week neem ik jullie weer mee in mijn uitgaven van vorige week. Hier onder lees je precies hoeveel geld ik uit gaf en waar dat geld aan op ging. Dit waren deze week alleen boodschappen van de supermarkt.

My weekly Moneyzz 68

My weekly Moneyzz 68

My weekly Moneyzz 68. Deze week haalde ik meerdere keren boodschappen. Vooral redelijk wat brood, maar mijn moeder was hier en die at daarvan mee. Dus dan is het sneller op dan normaal. Naast de supermarkt boodschappen kocht ik verder niks.

Leestip: My weekly Moneyzz 67!

15 juli: AH Boodschappen

half brood 0,67

Totaal: 0,67 euro.

16 juli: AH Boodschappen. Nog meer brood erbij, want er was nét niet meer genoeg voor de volgende ochtend.

half brood 0,67

Totaal: 0,67 euro.

18 juli: AH Boodschappen

half brood 0,67

Totaal: 0,67 euro.

Later bedacht ik me dat de oven het weer deed en omdat ik laat geluncht had besloot ik frikandelbroodjes te kopen als avondeten. Weer even een andere smaak!

2x frikandelbroodje 1,62
koopzegel 0,10

Totaal: 1,72 euro.

20 juli: AH weekboodschappen

2x vanille yoghurt Campina 2,58
Kinder ijs 3,79
fruitijsjes 2,05
Kinderbueno ijs 3,75
Maaslander kaas plakken jong 2,55
Aardbeien mini taartjes 1,95 (35% korting zonde om weg te gooien korting)
bakje watermeloen 2,-
zakje gesneden appel 1,-
gehaktbal broodje 1,02
koopzegels 2,-

Totaal: 22,69 euro. Ik trakteerde mezelf op 2 minitaartjes als lunch (de andere 2 waren voor mijn moeder) en het gehaktbal broodje. Die wilde ik eens proberen. Dat was een gehaktbal in bladerdeeg met satésaus. Erg lekker!
Verder wilde ik ook al een tijdje het Kinder ijs en Kinderbueno ijs proberen en ik wilde frisse waterijsjes, dus ik keek naar de goedkoopste waterijsjes. Omdat de 2 ijssoorten van Kinder al zo gek duur waren. Maar toch hoor ik zoveel mensen erover dat ik het nu wel eens zelf wilde ervaren of het echt zo geweldig is.

Leestip: Extra inkomsten juni 2019

Als avondeten voor deze week kocht ik nog even niks. Ik wilde eerst afwachten hoe het maandag gaat lopen met de keuken installeren.

Hebben jullie het Kinderbueno ijs al eens geprobeerd en zo ja, wat vond je ervan?

5 thoughts on “My weekly Moneyzz 68”

    1. Ik moet zeggen dat ik niet snap waarom iedereen zo enthousiast is over dat ijs, ik vond het zelf niet zo bijzonder. Het was niet vies of zo, maar ook niet dat ik zeg; goh dat ga ik vaker kopen.

    1. Ook lekker! Ik zou het zelf ook niet nog eens kopen. Het was niet vies, maar het enthousiasme van mensen erover begrijp ik ook niet. Zo geweldig vond ik het niet. Dus wat mij betreft niet voor herhaling vatbaar. Geef mij dan maar een gewone kinderbueno 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *