My weekly Moneyzz 7

My weekly Moneyzz 7. Vorige week konden jullie zien dat ik alleen maar geld uitgaf aan de boodschappen, wat ik haalde en wat dat me gekost heeft. Deze week gaf ik geld uit aan een nieuwe ov-kaart omdat die van mij bijna verloopt en natuurlijk weer aan de boodschappen.

My weekly moneyzz 7

My weekly Moneyzz 7

My weekly Moneyzz 7. Ik had deze week gelukkig niks nodig, behalve mijn boodschappen. Dus gaf ik alleen geld uit voor mijn weekboodschappen. Verder ontving ik 3 uitbetalingen op 1 dag van mijn spaarsites. 2 al gewoon op mijn rekening en eentje op mijn paypal rekening. Dus die maakte ik snel over naar mijn betaalrekening. Hopelijk staat die er dan nog net op tijd op voordat mijn bed komt. Want vanaf nu zijn alle uitbetalingen van spaarsites tijdelijk helemaal voor mijn buffer rekening zodat ik zo snel mogelijk kan gaan verhuizen.

Vrijdag 19 mei; 7,50 ov chipkaart.

Dit is trouwens zo’n uitgave die ik nogal schofterig vind. Het ov is dat duur genoeg, 1x een ov chipkaart kopen ok, maar elke zoveel jaar? Dat gaat mij echt te ver. Dat hoort gewoon gratis te zijn. Aangezien het dat niet is verplicht je mensen om weer veel geld uit te geven, want hoezo moet dat gelijk 7,50 zijn? Doe dan 1,50 of zo. Dat is tenminste nog netjes. Maar dit is gewoon echt geldklopperij. Heel jammer dat ik toch een ov kaart nodig heb, anders zou ik het boycotten. Ik betaalde dit overigens van mijn betaalrekening want daar stond het nog op.

Boodschappen

Ik haalde mijn weekboodschappen en deze keer lekker goedkoop omdat ik alvast wat geld over wilde houden voor de Vomar waar ik binnenkort weer wat dingetjes moet halen. Dus het geld wat overbleef stopte ik deze keer niet in mijn spaarpot, maar alvast in een andere portemonnee.

20 mei; AH Boodschappen

PB = Persoonlijke Bonus

aardappel schijfjes 1,39
vers pakket groentesoep 3,29
groentemix 2,19
bloemkool zakje 2,39
zoete aardappel 0,75
bloemkool, broccoli mix 1,69
kookroom 0,65
maria biscuitjes 0,60
half brood 0,65
2x prei 0,82 (PB)
koopzegels 1,40

Totaal 15,82 euro.

Volgende week kunnen jullie weer zien hoeveel mijn salaris, plus overuren en toeslag en vakantiegeld is en waar ik dat aan uit ga geven. Ook betaal ik dan mijn bed, dus ik weet nu al dat ik me dan arm ga voelen. Maar gelukkig hoef ik niet zoveel te lenen van mezelf als dat ik van tevoren dacht, dus daar ben ik al lang blij om. Plus dat ik er wel echt naar verlang om weer eens goed te kunnen slapen en zonder pijn wakker te worden!

Wat voor groente eten jullie graag? En wat is jullie favoriete gezonde maaltijd? Laat het weten in de reacties!

One thought on “My weekly Moneyzz 7”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *