My weekly Moneyzz 70

My weekly Moneyzz 70. Mijn uitgaven van vorige week. Weer even wat voorraad aangevuld en deels ook wat boodschappen voor de housewarming zoals het bier en de paar pakken Taksi. Hoewel ik de Taksi zelf ook drink. Dus dat komt sowieso op.

My weekly Moneyzz 70

My weekly Moneyzz 70. Deze week haalde ik weer meerdere keren boodschappen. Zoals ik hier boven al schreef diverse dingen gewoon als voorraad en daarnaast ook nog wat extra dingen voor de housewarming zoals wat bier. Dit is gelijk ook voor de 2e housewarming voor vrienden die nog plaats gaat vinden.

Leestip: My weekly Moneyzz 69!

29 juli: AH Boodschappen

aard. schijfjes 1,45
meloen salade 1,75 (B)
half brood 0,67
koopzegels 0,30

Totaal: 4,17 euro.

31 juli: AH Boodschappen

2x Taksi tropisch fruit 1,37 (B)
2x Taksi exotisch fruit 1,36 (B)
Campina vla kokos/ ananas (voor mijn moeder als verrassing want die is dol op kokos) 1,74
vanille yoghurt Campina 1,29
half brood 0,67
koopzegels 0,60

Totaal: 7,03 euro.

Nog meer boodschappen

1 augustus: AH Boodschappen

3x hertog jan bier 2,46
2x prei 0,88
afwasborstel 0,89
groentemix 2,29
koopzegels 0,60

Totaal: 7,12 euro.

3 augustus: AH weekboodschappen

2x vanille yoghurt Campina 2,58
melk Campina 1,29
5x Mora loempia 6,75
3x Hertog Jan bier 2,45
gehaktbal broodje 1,02
2x ah kaassnack 1,68
Calvé yofresh mayo 2,15
2x komkommer 1,78
2x kiwi gold 1,85
koopzegels 2,10

Totaal: 23,66 euro. Deze week was net iets duurder dan andere weken wat de boodschappen betreft. Ik trakteerde mezelf op een lekkere lunch voor het weekend, haalde wat voorraad voor mijn housewarming en voorraad voor mezelf. Eigenlijk was alleen het bier voor de housewarming de rest gebruik ik zelf ook. Dus dat valt alles mee. Chips en nootjes had ik nog in huis dus ook dat scheelde weer kopen. De komkommers waren ook voor de housewarming, maar ook daar word ik niet arm van en die vergat ik zelfs nog neer te zetten ook, dus uiteindelijk zijn ook die voor mezelf 😉

Ergens deze week (ik weet de datum ff niet meer) bestelde ik ook nog inlegkruisjes. Mijn moeder deed ook mee, want ons merk is ineens nergens meer in de winkel te vinden sinds de op = op shop failliet is, want daar haalden we ze altijd. Tig winkels afgelopen, maar nergens te krijgen. Dan maar via een webshop! Ik bestelde via Euroclix bij drogisterij.net 12 doosjes voor mezelf en 12 voor mijn moeder (dat was een set prijs, voor 12 doosjes). Dit kostte mij 24 euro. En omdat we in totaal boven de 35 euro zaten betaalden we geen verzendkosten. Voorlopig kunnen wij dus weer een jaar vooruit 😉

Leestip: Hiermee verdien ik het meeste extra geld per maand!

Hoeveel geld gaf jij afgelopen week uit aan boodschappen? 

 

5 Replies to “My weekly Moneyzz 70”

  1. Weer een mooi weektotaal, zeker met de extra aanschaf! Wij kwamen rond de €90,- uit denk ik (dit is dan wel inclusief schoonmaakmiddelen, verzorgingsartikelen etc.) Het precieze bedrag weet ik altijd aan het einde van de maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *