My weekly Moneyzz 71

My weekly Moneyzz 71. In dit artikel deel ik mijn uitgaven met jullie van vorige week. Deze keer waren dat uiteraard de wekelijkse boodschappen, maar daarnaast kocht ik ook nog iets anders voor mijn nieuwe huis.

My weekly Moneyzz 71

My weekly Moneyzz 71. Deze week deel ik ook weer mijn uitgaven met jullie van de vorige week. Ik kocht iets voor mijn nieuwe huis wat best wel noodzakelijk is, dat was gelukkig niet al te duur. Daarnaast deed ik ook gewoon mijn wekelijkse boodschappen.

Leestip: My weekly Moneyzz 70!

5 augustus: AH

zak pistoletjes 1,39
half brood 0,67
koopzegels 0,20

Totaal: 2,81 euro.

7 augustus: AH

bakje galia meloen (om mee te nemen naar werk) 2,25
koopzegels 0,20

Totaal: 2,45 euro.

8 augustus: AH

half brood 0,67

Totaal: 0,67 euro.

9 augustus: AH weekboodschappen

B = Bonus

2x Campina vanille yoghurt 2,- (B)
kookroom 0,64
Kinder ijs 3,79
CalvƩ yofresh mayo 2,15
Maaslander jonge kaas plakken 2,55
aardbeien mini taartjes (traktatie voor oma) 3,-
2x komkommer 1,78
groentemix 2,29
2x kiwi gold 1,56 (B)
gehaktbal broodje 1,02
2x prei 1,18
koopzegels 2,10

Totaal: 24,06 euro.

Tot slot kocht ik op zaterdag 10 augustus bij Gamma een nieuwe deurbel. Degene die ik nu heb doet het nogal slecht. Als ik boven tv aan heb staan hoor ik hem niet eens. Er klinkt namelijk alleen een ‘ding’, de ‘dong’ ontbreekt. De nieuwe bel kostte maar 15 euro wat mij enorm meeviel. Al had ik ook totaal geen enkel idee wat zoiets zou kosten. Want je koopt natuurlijk niet wekelijks een nieuwe deurbel (ik heb er nooit eerder een gekocht). Hopelijk gaat deze gewoon lekker de rest van de jaren mee dat ik hier woon! Maar dat verwacht ik wel.

Leestip: Zo kun je jaarlijks veel extra geld sparen!

Heb jij wel eens een nieuwe deurbel gekocht? En weet je nog wat je daar destijds voor betaald hebt? Die van mij is gewoon bedraad. Ik hoorde namelijk al van meerdere mensen dat draadloze deurbellen niet geweldig werken. Batterijen vaak leeg zijn enz.

 

5 Replies to “My weekly Moneyzz 71”

  1. Ik heb een bedraade deurbel, die ik uit heb gezet omdat die constant stroom gebruikt(24/7 aan voor enkele korte rinkels, veel sluipverbruik). Ik heb een deurklopper gekocht op een rommelmarkt. Jaren geleden, die zal nooit meer dan een paar gulden geweest zijn,mezelf kennende.

  2. Volgens mij hebben we een fan van Kinder ijs, als ik je boodschappenlijstjes van de afgelopen week bekijk! šŸ™‚ Zelf nog nooit een nieuwe deurbel hoeven aanschaffen. Mocht dit ooit wel het geval zijn, ga ik ook voor een ‘ouderwets exemplaar.’

    1. Ja ken je die reepjes ‘kinder’ of ‘kinder maxi’. Dat in ijsvorm. Die vind ik idd wel erg lekker ja! šŸ˜‰
      Grappig om te horen dat er meerdere mensen gewoon voor een ouderwetse deurbel zouden gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *