My weekly Moneyzz 73

My weekly Moneyzz 73. Deze week zien jullie weer mijn inkomsten én mijn uitgaven van de maand! Je leest in dit artikel hoeveel geld er binnen kwam en hoeveel geld ik uit gaf en natuurlijk ook waar dat geld aan op ging.

My weekly Moneyzz 73

My weekly Moneyzz 73. Zoals elke maand deel ik ook nu weer hoeveel geld er binnen kwam en hoeveel geld ik uit gaf. En natuurlijk waar dat geld voor gebruikt werd. Uiteraard vermeld ik ook hoeveel geld ik gespaard heb en voor welk doel dat was.

Leestip: My weekly Moneyzz 72!

Deze maand kwam er weer een mooi bedrag binnen! Dus ik ben happy.

Salaris: 713,47 euro
Zorgtoeslag: 99,- euro
Overig: 337,76 euro

Totaal: 1185,23 euro. En weer dik de 1000 euro gehaald, dus dan ben ik altijd helemaal blij!! Wat ik deed met dat geld dat lees je verderop in dit artikel. Ik had namelijk weer diverse doelen. Omdat ik niet weet hoe lang ik nog werk heb (mijn werklocatie gaat sluiten, maar niemand weet wanneer precies), ben ik goed na gaan denken over wat ik vanaf nu met mijn geld wil bereiken. Naar aanleiding daarvan heb ik diverse beslissingen genomen, dat konden jullie recent al lezen.

Leestip: Recente geld gedachten!

Mijn overige inkomsten bestaan uit; een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder zijn deze inkomsten: verkoop opbrengsten, uitbetalingen van spaarsites, losse opdrachten, crowdfunding, blog inkomsten en smaaktesten.

Zoals jullie weten ontvang ik maandelijks extra inkomsten via diverse wegen. Deze wegen wil ik graag verder gaan uitbreiden. Als ik 1 bron van inkomsten moet kiezen waarmee ik jaarlijks het meeste geld verdien dan zijn dat de spaarsites. Daarnaast heb ik geïnvesteerd in 1 crowdfunding project en het geld voor het tweede project staat inmiddels klaar. Maar dan moet ik eerst weer even een project tegenkomen wat mij aanspreekt.

Tot slot ben ik ook recent begonnen met beleggen. Dus ook dit gaat voor mij een bron van inkomsten worden. Maar dit heeft nog wel flink wat jaartjes nodig om te kunnen groeien tot een grote bron van inkomsten. Dat geeft niet, want het begin is er nu!

Leestip: Zo ontvang ik elke maand extra inkomsten!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten!

 • 11,- Vodafone
 • 83,- Zorg
 • 80,- Boodschappen
 • 1,55 ING
 • 8,- Blog
 • 20,- Kapper
 • 10,- Extra spaarpot
 • 20,- Gran Canaria 2020
 • 35,- KPN
 • 27,50 Huis spaarrekening
 • 399,24 Buffer
 • 490,- Crowdfunding project nr 2

Leestip: Dit deed ik vorige maand met mijn geld!

Totaal: 1185,29 euro aan uitgaven. Nu lijkt het net of ik 6 cent te kort kom, maar die stond gewoon op mijn betaalrekening. Dit maakte ik extra over naar mijn buffer rekening zodat ik daar weer een mooi rond bedrag op had staan. Daarvoor budgetteerde ik weer gewoon tot de nul. Dat blijft mij steeds weer goed bevallen, dus dat blijf ik lekker doen.

Deze maand had ik toch weer nét iets andere keuzes gemaakt dan ik vorige maand dacht, maar dat kwam door het nieuws van mijn werk. Volgende maand heb ik 2 hoofd spaardoelen; mijn bufferrekening verder aanvullen tot er weer 1000 euro op staat en een begin maken met sparen voor mijn nieuwe kast nr 2.

Over het vullen van mijn spaarrekeningen kunnen jullie ook elke maand een apart artikel lezen.

Leestip: Spaarplan hoe gaat het nu Juli 2019!

Hoeveel geld kwam er bij jou binnen deze keer? En wat deed jij met je geld?

 

5 thoughts on “My weekly Moneyzz 73”

  1. Ik heb het wel eens eerder gezegd, maar wellicht heb je het niet meegekregen. Momenteel heb ik geen woonlasten, zo lang de verbouwing bezig is steken we al het extra geld in het huis. Het bedrag wat ik mijn moeder ga betalen en wat dus mijn woonlasten gaan worden bepalen we na de verbouwing, dat geld wordt dan opgespaard om een paar keer per jaar extra af te lossen op, in eerste instantie, de lening (daarna als die weg is weer op de hypotheek).
   Het zou namelijk nogal omslachtig zijn om nu standaard elke maand geld naar mijn moeder over te maken wat toch weer uitgegeven wordt aan dingen die met de verbouwing te maken hebben. Dan kan ik dat geld daar net zo goed meteen zelf aan uitgeven. Wel komt er een stukje lening vanaf komende maand voor mijn rekening. Dat wordt 192,72 euro. Totdat mijn moeder haar salarisverhoging krijgt eind dit jaar. Dan neemt zij dat over en wordt het voor mij vanaf dan; sparen voor verbouwingsklussen die nog moeten gebeuren. Tenzij dat klaar is, dan wordt het dus meteen een stukje extra aflossing. Eerste prioriteit hier is gewoon het huis zsm helemaal af krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *