My weekly Moneyzz 74

My weekly Moneyzz 74. Deze week zien jullie weer mijn uitgaven. Ik kocht weer een beetje voorraad in en wat normale weekboodschappen. Verder deed ik die week nog wat extra uitgaven bij bol.

My weekly Moneyzz 74

My weekly Moneyzz 74. Deze week bestaan mijn uitgaven uit boodschappen voor mij en ik haalde weer wat dingen voor mijn moeder. En verder deed ik diverse aankopen bij bol.com, deels iets voor mijn moeder, deels voor een cadeautje en deels voor boeken voor mezelf. Ik leverde ook nog een cadeaubon in waardoor ik 10 euro minder hoefde te betalen op de totaalprijs.

Leestip: My weekly Moneyzz 73!

26 aug: AH

B = Bonus

zak pistoletjes 1,39
2x kiwi gold 1,36 (B)
half brood 0,67
koopzegels 0,30

Totaal: 3,72 euro

28 aug: AH

bakje galia meloen (om mee te nemen naar werk) 2,25
koopzegels 0,20

Totaal: 2,45 euro

29 aug: AH

gebraden gehakt 2,-
Maaslander plakken jonge kaas 2,55
bolletjes 1,-
koopzegels 0,50

Totaal: 6,05 euro

2x Campina vanille yoghurt 2,58
Campina melk 1,29
Blue band iedere dag 2,29
2x Calvé yofresh mayo 4,30
3x Pizza Dr. Oetker 7,47
Cheesecake (doosje van 2 stukjes) 2,27 (35% korting)
Maaslander plakken kaas 2,55
groentemix 2,29
ah mini smoothie 1,-
zak pistoletjes 1,39
2x prei 0,89 (B)
broodje gehaktbal 1,02
2x kiwi gold 1,22 (B)
koopzegels 3,-

Totaal: 35,49 euro. Hier zaten dus deels dingen bij voor mijn moeder, hiervoor had zij geld gegeven.

30 aug: Bol.com

55,42 euro. Ik kocht een duracell oplader voor mijn moeder waarvoor zij geld had overgemaakt, ik kocht een cadeautje voor een kind van een vriendin die pas jarig geweest is en ik kocht voor mezelf 2 boeken van Suzanne Vermeer. Heerlijk om die te lezen om even een beetje tot rust te komen tussendoor. Ik leverde een bol.com bon in waardoor ik dus 10 euro minder hoefde te betalen, dus dat was fijn.

Leestip: Extra geld verdienen doe je zo!

Hoeveel gaf jij afgelopen week uit aan de wekelijkse boodschappen? 

5 thoughts on “My weekly Moneyzz 74”

  1. Het valt me op dat er best veel merkproducten op je lijstje staan. Waren die toevallig voor je moeder, of kies je deze zelf ook bewust? O, enne: een kaasschaaf kopen en overstappen op een blok kaas ipv plakken is ook wel een stuk voordeliger.

    1. Deels voor haar en deels voor mezelf. Ik koop b.v. standaard Campina qua melk en yoghurt omdat ik van andere merken die daar verkocht worden (b.v. melkan) altijd weer puisten krijg. Daar zit ik niet op te wachten.
      Qua kaas vind ik dat gewoon de lekkerste kaas, dus daar ga ik dan ook niet op bezuinigen. Het is niet dat ik teveel geld uit geef aan boodschappen. Dan kijk je misschien extra naar dat soort dingen. Smaak staat bij mij wel voorop. Zo’n blok kaas heb ik in het begin dat ik op mezelf woonde wel gehad, maar omdat ik alleen ben verrot dat gewoon. Dat krijg ik niet snel genoeg op. Dat vind ik dan dus zonde van mijn geld. Ik gooi liever geen eten weg. Plus het kost gewoon een hoop tijd (of in elk geval teveel naar mijn zin) en dat heb ik er niet voor over. Gemak staat bij mij wel echt voorop. Vooral omdat ik mijn eten (Voor mijn werk) vaak met haast maak. En als je dingen met haast gaat doen mislukt het ook vaak (bij mij). Dus maak ik het mezelf zo makkelijk mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *