My weekly Moneyzz 75

My weekly Moneyzz 75. Jullie kunnen weer gezellig mee kijken met mijn uitgaven van vorige week. Ik gaf geld uit aan de wekelijkse boodschappen, maar ook een klein beetje extra aan weer iets voor in huis.

My weekly Moneyzz 75

My weekly Moneyzz 75. Deze week kunnen jullie weer mee kijken met mijn uitgaven van vorige week. Ik deed de gewone wekelijkse boodschappen en daarnaast kocht ik ook nog wat dingen voor de nieuwe badkamer die nu begint te vorderen. En ik ging weer eens naar de kapper!

Leestip: My weekly Moneyzz 74!

4 sept: AH

bolletjes 1,-
koopzegel 0,10

Totaal: 1,10 euro.

Kapper: 56,50 euro (knippen, verven en drogen). Dit werd uiteraard betaald uit de kapperpot.

6 sept: AH

bakje galia meloen (voor werk) 2,25
koopzegels 0,20

Totaal: 2,45 euro.

6 sept: Wehkamp 11,90 euro (is inclusief verzendkosten) voor de wc-rol houder. Dan kan die meteen aan de muur gehangen worden als de badkamer klaar is. Wat een luxe zal dat zijn om weer normaal ’s nachts boven naar de wc te kunnen, daar verheug ik mij nu al op!

6 sept: Bol.com 9 euro wc borstel. Want ik leverde ook weer een kortingbon in! Het is een hele mooie stevige borstel en hoorde bij de wc-rol houder. Deze was van dezelfde serie en komt dus ook in de badkamer te staan wanneer deze klaar is.

7 sept: AH weekboodschappen

2x vanille yoghurt Campina 2,58
2x Quorn 4,98
1x kaassnack 1,12
kookroom 0,64
2x smeerbrie 1,89 (B)
2x prei 1,10
groentemix klein 1,79
koopzegels 1,40

Totaal: 15,50 euro. Dit was nog niet alles, ik haalde een paar dagen later (zien jullie pas volgende week) nog wat spullen voor 3 avonden eten (bloemkoolschotel). Aangezien dat vers moest zijn op woensdag, wilde ik dat de zaterdag ervoor nog niet halen. Net even te riskant als je het mij vraagt. Vooral met aardappelschijfjes.

Leestip: Spaarplan hoe gaat het nu Augustus 2019!

Hoeveel geld gaf jij vorige week uit?

 

One Reply to “My weekly Moneyzz 75”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *