My weekly Moneyzz 77

My weekly Moneyzz 77. Deze week zien jullie weer mijn inkomsten én mijn uitgaven van de maand. Je leest hoeveel geld er binnen kwam en waar ik dat geld aan uit gaf.

My weekly Moneyzz 77

My weekly Moneyzz 77

My weekly Moneyzz 77. Ook deze maand deel ik weer met jullie hoeveel geld er hier binnen kwam en hoeveel geld ik uit gaf. En natuurlijk vooral ook waar dat geld precies aan op ging. Ik vermeld ook de spaarbedragen, maar nu met de verbouwing is dat geld ook alweer op inmiddels. Zo goed als op dan.

Leestip: My weekly Moneyzz 76!

Er kwam deze maand weer een mooi bedrag binnen, dus ik voel me zeker weer tevreden.

Salaris: 663,19 euro (een stukje minder dan normaal, want in augustus kon ik bijna geen overuren draaien op mijn werk)
Zorgtoeslag: 99,- euro
Overig: 372,26 euro (iets meer dan vorige maand, dus top!)

Totaal: 1134,45 euro. Ik zat weer goed over de 1000 euro heen, dus dan ben ik weer helemaal happy. Inmiddels is dat geld alweer helemaal verdeeld over alle rekeningen, doelen en potjes. Dus dan beschouw ik het als ‘op’.

Leestip: Nog meer pech?

Mijn overige inkomsten bestaan uit; een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder zijn deze inkomsten: verkoop opbrengsten, uitbetalingen van spaarsites, losse opdrachten, crowdfunding, blog inkomsten en smaaktesten.

Zoals jullie weten ontvang ik maandelijks extra inkomsten via diverse wegen. Deze wegen wil ik graag verder gaan uitbreiden. Als ik 1 bron van inkomsten moet kiezen waarmee ik jaarlijks het meeste geld verdien dan zijn dat de spaarsites. Daarnaast heb ik geïnvesteerd in 1 crowdfunding project.

Tot slot ben ik ook recent begonnen met beleggen. Dus ook dit gaat voor mij een bron van inkomsten worden. Maar dit heeft nog wel flink wat jaartjes nodig om te kunnen groeien tot een grote bron van inkomsten. Dat geeft niet, want het begin is er nu!

Leestip: Zo ontvang ik elke maand mijn extra inkomsten!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,- Vodafone
 • 83,- Zorg
 • 80,- Boodschappen
 • 1,55 ING
 • 8,- Blog
 • 20,- Kapper
 • 10,- Extra spaarpot
 • 75,- Gran Canaria 2020
 • 35,- KPN
 • 193,- Mijn deel lening verbouwing
 • 615,- Verbouwing
 • 4,76 Buffer

Totaal: 1136,81 euro.

Leestip: Dit deed ik vorige maand met mijn geld!

Als je naar de bedragen kijkt dan lijkt het net of ik 1,86 euro te kort kom, maar daarmee vulde ik mijn buffer rekening weer aan tot een rond bedrag. Dat geld stond op mijn betaalrekening. Dus uiteindelijk budgetteerde ik weer tot de nul zoals altijd.

Je kunt zien in het overzicht dat ik deze maand mijn geld vooral wegzette voor de verbouwing in mijn nieuwe huis, want we werken er naartoe om de badkamer zo snel mogelijk helemaal af te krijgen. Ik douche nu al sinds eind juni wekelijks bij familie/ vrienden en hetzelfde verhaal met mijn was. En dat ben ik inmiddels meer dan zat. Natuurlijk ben ik er wel heel dankbaar voor dat zij mij dit mogelijk maken! Maar het geeft gewoon een stuk meer rust als je zelf thuis kunt douchen en je eigen was kunt draaien. En binnenkort kan dat weer! Daar heb ik echt nu al onwijs veel zin in!! Ik kan niet wachten tot het eindelijk zo ver is.

Over het vullen van mijn spaarrekeningen kunnen jullie elke maand een apart artikel lezen. Bij deze verklap ik jullie nu alvast dat mijn doel voor het volgende maandsalaris wordt om geleend geld voor de verbouwing terug te zetten/ betalen.

Leestip: Spaarplan hoe gaat het nu Augustus 2019!

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Alleen je rekeningen betalen of ook nog andere dingen?

One thought on “My weekly Moneyzz 77”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *