My weekly Moneyzz 78

My weekly Moneyzz 78. Deze week zien jullie weer mijn uitgaven. Ik deed de weekboodschappen en verder deed ik het rustig aan en kocht ik niks. Wel deed ik de aanbetaling voor mijn vakantie in het najaar van 2020.

My weekly Moneyzz 78

My weekly Moneyzz 78. Deze week kunnen jullie weer mee kijken met mijn uitgaven aan de boodschappen. Naast de boodschappen kocht ik verder niks, maar wel deed ik de aanbetaling voor de vakantie voor het najaar van 2020. Ik verheug me er nu al zó enorm op om mijn vriendinnen weer te zien! En zij verheugen zich er ook heel erg op dat ik weer kom. Dus ik heb weer even iets heel leuks om naar uit te kijken, om af te tellen, waar ik me op kan verheugen.

Gelukkig ben ik binnenkort jarig, dus ook dan heb ik even een verheug momentje. Dit is half oktober. Weet iemand misschien nog een goedkoop dagkaartje voor de trein? Zijn er ergens acties voor goedkoper treinkaartjes momenteel? Zelf kon ik zo gauw niks vinden toen ik vorige week aan het zoeken was. Goedkoop noem ik rond de 15 euro voor een dagkaart.

Leestip: My weekly Moneyzz 77!

25 september; AH

ontbijtkoek 2,19
half brood 0,67
koopzegels 0,20

Totaal: 3,06 euro. De ontbijtkoek was voor mijn moeder.

Weekboodschappen

28 september; AH weekboodschappen

2x vanille yoghurt 2,58
2x mayo 4,18
groentemix 2,29
2x toetjes 2,- (B)
verjaardagkaart 2,25
2x wolkentoetje 1,18
zak pistoletjes 1,39
groente klein 1,79
3x kiwi gold 1,91 (B)
2x prei 1,18
koopzegels 2,-

Totaal: 22,75 euro. Hiervan waren de toetjes ook voor mijn moeder. De verjaardagkaart vind ik wel prijzig. Maar ik wil een klein voorraadje aan gaan leggen, daarom wil ik nu regelmatig even wat kaarten kopen. Want ik hou er totaal niet van om verplicht kaarten te moeten kopen op het moment dat ik ze nodig heb.

Leestip: Extra geld verdienen doe ik zo!

Weet iemand misschien nog een goede tip voor goedkope (leuke!) verjaardagkaarten? Want ik weet niet echt winkels waar je een goed overzicht hebt van kaarten die er zijn, van graaien in een bak met allemaal diverse kaarten hou ik absoluut niet. Dan zouden het echt verjaardagkaarten alleen moeten zijn, dan vind ik het niet erg.

 

7 Replies to “My weekly Moneyzz 78”

  1. Ok mss moet ik dan nog eens de Action proberen, de laatste keer dat ik daar keek hadden ze alleen maar allerlei kaarten los in een schap liggen, dat was zo rommelig dat ik dacht; laat maar! Want dat waren toen allerlei soorten kaarten door elkaar. Voor 1 euro is het zeker niet erg als er een kaart bij zit die je minder leuk vind. Gewoon als eerste versturen dan ben je er vanaf 😉 Dat doe ik dan tenminste.

   1. Ik zag toevallig net bij ‘sostere grene’ (ken je dat? Vooral in de randstad) ook leuke kaarten voor 0,45€ of 0,98€. Ik was in den haag, maar weet natuurlijk niet waar je woont.

    1. Ik ken de winkel idd ja, zit helaas niet in mijn woonplaats, maar toch thanks voor de tip! Mocht ik er dan een keer langs komen dan ga ik zeker even binnen kijken!

 1. Er zijn websites die bijhouden welke treinkaartacties er zijn: treinreiziger.nl en goedkooptreinkaartje.nl. Bij kaarten kijk ik vaak bij de Action, en op een braderie staat ook wel vaak een kaartenkraam waar je er bijvoorbeeld 10 of 20 kunt kopen voor een mooie prijs. Die zijn vaak ook heel netjes ingedeeld. Ik heb inderdaad ook altijd een voorraadje kaartje liggen.

  1. Bedankt voor je tips! Zeker het kijken en proberen waard 🙂 Ja handig he, een voorraadje, dan kun je tenminste ook een beetje iets kiezen wat bij de persoon past. Dat vind ik tenminste altijd wel zo leuk om te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *