My weekly Moneyzz 79

My weekly Moneyzz 79! Ook deze week deel ik weer mijn uitgaven met jullie van de afgelopen week. Wederom betreft dit de weekboodschappen. En nog meer? Dat zien jullie als je verder leest!

My weekly Moneyzz 79

My weekly Moneyzz 79. Ook deze week deel ik weer met jullie hoeveel geld ik vorige week uit gaf aan mijn wekelijkse boodschappen. En daarnaast deel ik ook altijd wat ik nog meer uit geef en waar dat geld dan aan op gaat. Zo ook deze week!

Leestip: My weekly Moneyzz 78!

1 oktober: AH

Aardappel partjes in schil 0,81

Totaal: 0,81 euro. De groente voor hierbij had ik al in huis.

2 oktober: AH

half brood 0,67

Totaal: 0,67 euro.

4 oktober: AH weekboodschappen

2x vanille yoghurt 2,58
groentemix 2,29
ah strooikaas 3,09
ah kookroom 0,64
kaas plakken 2,55
toetje 0,59
smeerkaas 1,99
ah basic borrelnoten 0,99
3x prei 1,47 (B)
koopzegels 1,60

Totaal: 17,79 euro. Ik bleef heel netjes binnen het budget. Ik hield nog wat geld over omdat ik later nog bloemkool en aardappelschijfjes en brood moest halen voor die week. Maar dat moest natuurlijk wel vers zijn. Dus dat staat bij mijn weekboodschappen van volgende week.

De enige overige kosten die ik deze week verder had, was mijn zorgverzekering die automatisch van mijn rekening gehaald werd. Dus geen verdere aankopen, maar alleen een ingeplande rekening.

Leestip: Extra inkomsten September 2019!

Hoeveel geld gaf jij vorige week uit aan je wekelijkse boodschappen?

One Reply to “My weekly Moneyzz 79”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *