My weekly Moneyzz 8

My weekly Moneyzz 8. Vorige week konden jullie zien dat ik een nieuwe ov kaart moest kopen en wat voor boodschappen ik haalde. Deze week weer een extra uitgebreide versie, want mijn inkomsten staan er weer bij incl. vakantiegeld.

My weekly moneyzz 8

My weekly Moneyzz 8

My weekly Moneyzz 8. Deze week laat ik jullie zien welke uitgaven ik afgelopen week deed. Maar ik laat jullie ook weer zien hoeveel geld er afgelopen maand binnen kwam en wat ik daarmee deed.

Salaris: 250 euro
Extra salaris/ overuren/ toeslag/ vakantiegeld: 941,18 euro
Overige inkomsten: 227,50 euro (21 april t/m 22 mei binnen gekomen)

Totaal deze maand: 1418,68 euro

Whoa ik voelde me rijk deze maand toen mijn salaris gestort was! Maar dat was maar van korte duur, want ik ga altijd meteen al het geld neerzetten waar het hoort. Dus dat rijke gevoel was ook binnen 10 minuten weer helemaal verdwenen jammer genoeg.

Mijn overige inkomsten bestaan uit; maandelijkse toelage van mijn oma, om leuke dingen van te doen, maar eigenlijk betaal ik er meestal gewoon de belangrijkste rekeningen van. Verder zijn deze inkomsten: verkoop opbrengsten, uitbetalingen van spaarsite’s, losse opdrachten, crowdfunding, blog inkomsten en smaaktesten.

Van Google Adsense mag je namelijk niet precies bekend maken hoeveel geld je verdient, schijnt zo. Maar omdat ik jullie wel mijn inkomsten vertel, heb ik het kopje ‘overige inkomsten’ in het leven geroepen. Dit is dus een combinatie van diverse inkomstenbronnen zoals hierboven vermeld.

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 12,52 Vodafone (sim only abo)
 • 150,- mijn deel van de hypotheek
 • 100,- boodschappen van mei
 • 20,- in de kapper pot
 • 10,- naar de uitjes rekening
 • 20,- naar mijn advent kalender enveloppe voor 2019
 • 10,- rekeningen mei
 • 10,- gaat in de extra spaarpot
 • 35,- buffer rekening
 • 22,05 Zorgverzekering (dit is het gedeelte wat ik zelf nog moet betalen als ik de zorgtoeslag gebruik om de rest van het bedrag te betalen, mijn maandpremie is 117,05)
 • 140,- naar de advent kalender enveloppe voor 2019
 • 70,- naar de Freedom spaarrekening
 • 55,- naar de uitjes rekening
 • 680,- naar de buffer rekening
 • 86,50 meeneemgeld vakantie

Totaal uitgegeven: 1411,07 (want 10 euro voor rekeningen haalde ik van mijn spaarrekening, die zette ik vorige maand al weg). Verder stortte ik zelf ook nog 90 euro op mijn buffer rekening, want ik had 20 euro terug gekregen van mijn moeder die ik nog terug zou krijgen en ik had al 70 euro in mijn extra boodschappen spaarpot zitten. Dus die 90 euro heb ik niet in dit totaalbedrag verwerkt omdat ik die toch weer uit moest geven aan mijn bed. Het bedrag dat over blijft laat ik gewoon op mijn betaalrekening staan.

Boodschappen

Deze uitgaven deed ik van maandag 21 t/m zondag 27 mei. Deze week had ik een budget van 20 euro.

24 mei; 1890,- euro voor mijn bed (incl 2 moltons, 2 hoeslakens en 2 hoofdkussens waarvan ik er 1 cadeau kreeg).

26 mei; AH Boodschappen

arla milde yoghurt 1,39
campina melk 1,13
arla vanille yoghurt 1,55
groentemix 1,99
aard. schijfjes 1,39 (super balen, die van vorige week had ik te lang bewaard, dus kon ik weggooien)
roomsaus maggi 0,79
1 banaan 0,26
2x prei 1,10
komkommer 0,85
koopzegels 1,-

Totaal 11,45 euro

Hiervan stopte ik 2 euro in een andere portemonnee waar ik alvast weer wat Vomar geld in stopte. De rest ging weer in de extra boodschappen spaarpot.

Vomar

Ook ging ik namelijk vandaag naar de Vomar, waar ik nog wat dingen haalde. Dit schrijf ik ook hieronder op, maar hoort dus niet bij het totaalbedrag opgeteld te worden van de 20 euro die ik had voor boodschappen.

2x strooikaas 2,98
2x ham-kaas croissant 0,98 (ze heeft aangeslagen als kaascroissant zie ik nu)
kooppunten 0,50
2x tagliatelle markant 1,-

Totaalbedrag: 5,46 euro

Ook bij de Vomar hield ik wat geld over, nu heb ik ervoor gezorgd dat er in totaal nog 4 euro in mijn Vomar portemonnee zit zodat ik later deze maand ook gewoon weer strooikaas kan halen als dat op is. Because I love it!!

Gaven jullie ook zoveel geld uit deze week? Of is jullie vakantiegeld nog gewoon aanwezig?

 

2 thoughts on “My weekly Moneyzz 8”

 1. Ik heb mijn vakantiegeld en salaris helaas nog niet binnen. Krijg dat waarschijnlijk maandag pas, omdat het natuurlijk in het weekend niet verwerkt wordt. Balen, want ik heb het hard nodig..

  1. Krijg jij je salaris altijd rond de 1e van de maand dan of zo? Idd balen! Maar gelukkig gaat het weekend vaak snel weer voorbij, dus dan komt je geld ook snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *