My weekly Moneyzz 80

My weekly Moneyzz 80. Ook deze week kunnen jullie weer mee kijken met mijn uitgaven van vorige week. Wat gaf ik uit en waar ging het geld aan op? Dat lees je vandaag!

My weekly Moneyzz 80

My weekly Moneyzz 80. In dit artikel kunnen jullie weer lezen hoeveel geld ik vorige week uit gaf en waar dat geld precies aan op ging. Natuurlijk zijn mijn hoofdzakelijke uitgaven voor de weekboodschappen geweest. Ik haalde ook alvast wat voor mijn verjaardag. En een paar dingen voor mijn moeder.

Leestip: My weekly Moneyzz 79!

9 oktober: AH

half brood 0,67
400 gram bloemkool 2,39
aard. schijfjes 1,45
koopzegels 0,40

Totaal: 4,91 euro.

11 oktober: AH weekboodschappen

1 liter melk 1,29
3x vanille yoghurt 2,71 (B)
mango vla 1,33
borrelnoten 0,99
weerstand druppels 16,99
bakje ijs 1,12
2x toetje 1,18
groentemix 2,29
smeerkaas 1,99
strooikaas 3,09
2x prei 1,10
koopzegels 3,40

Totaal: 37,48 euro. Veel voor mijn doen! Maar zoals ik al zei waren de boodschappen deels voor mijn verjaardag (zoals de borrelnoten) en deels voor mijn moeder (zoals wat toetjes/ vla enz.). Het voelde wel erg lekker om in 1x zoveel koopzegels te kunnen plakken toen ik thuis kwam! Op 1 zegel na een hele bladzijde vol! Heerlijk!

Verder betaalde ik deze week mijn tandarts rekening a 34,63 euro en ik kocht 2 retour treinkaartjes incl. tramkaartjes naar het Circus theater in Scheveningen voor in totaal 40 euro. Want we gingen naar de musical Anastasia op mijn verjaardag!

Leestip: Financieel vooruit denken!

Waar trakteer jij jezelf op als je jarig bent? Hang je daar een maximaal bedrag aan vast, of kijk je gewoon naar wat je leuk vindt?

3 thoughts on “My weekly Moneyzz 80”

  1. Ik snap niet zoveel van je boodschappen. Geen kritiek maar ik kan me er geen warme maaltijden bij voorstellen. Wellicht heb je veel voorraad of in de vriezer. Prima verder hoor.
    Volgend jaar oktober wordt zoon 21 en ik 50 . We willen dan een lang weekend naar Berlijn. Ook naar het tropisch zwemparadijs in een zeppelin hangar dat daar in de buurt is. Mijn ouders gaan ook mee. Ben druk aan het sparen daarvoor.
    Normaal trakteer ik mezelf op sushi op mijn verjaardag. Heerlijk

    1. Ja ik heb idd nog redelijk wat voorraad staan! Sowieso is er altijd pasta in huis. Dat eet ik vaak bij maaltijden. Soms haal ik ook bv een pak melk en heb ik 2 dagen pannenkoeken. Of als ik melk haal kan het ook zo zijn dat ik lasagne maak, want de bladen en saus ervoor heb ik ook altijd op voorraad in huis.
      Klinkt leuk! Berlijn is een mooie stad vind ik. Ben ik al diverse keren geweest. Dat is ook een fijne traktatie ja!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *