My weekly Moneyzz 81

My weekly Moneyzz 81. In dit artikel laat ik jullie weer mee kijken met mijn uitgaven van vorige week. Voornamelijk waren dat de weekboodschappen, maar ook ging de maandelijkse ING incasso eraf.

My weekly Moneyzz 81

My weekly Moneyzz 81. Vorige week gaf ik mijn geld weer uit voor de wekelijkse boodschappen. Daarnaast ging ook de incasso eraf voor mijn betaalrekening van de ING.

Leestip: My weekly Moneyzz 80!

20 oktober: AH weekboodschappen

2x vanille yoghurt 2,58
melk 1 liter 1,29
3x mayonaise 6,27 (voorraad!)
ah kookroom 0,64
kaas plakken 2,55
2x wolkentoetje 1,18 (voor mijn moeder die bij mij sliep met m’n verjaardag)
smeerkaas 1,99
strooikaas 3,09
klein bakje ijs 1,15
groentemix 2,29
3x prei 1,50
koopzegels 2,40

Totaal: 26,93 euro. Het bakje ijs was ook voorraad, ik wil namelijk weer wat voorraad opbouwen. Dus opeten doe ik nog even niet. De mayonaise is ook voorraad, dan kan ik weer eventjes vooruit. Binnenkort sla ik stukje bij beetje nog wat meer voorraad in van dingen. Want er zijn nu dingen die weer op beginnen te raken.

Verderop in de week ging er ook nog 1,55 euro af voor mijn betaalrekening van de ING. Ik heb het oranjepakket, voor wie het interessant vindt šŸ˜‰

Leestip: Anastasia uitgaven!

Wat is jouw weekbudget voor boodschappen?

3 thoughts on “My weekly Moneyzz 81”

  1. Heb je geen extra boodschappen gedaan voor je verjaardag. Ik zag taart op je blog en las dat je familie en vrienden op bezoek had. Bij ons gaat er dan wel wat doorheen. Iedereen blijft dan eten en ik haal bier, wat we zelf niet drinken.

    1. Nee de taart heeft mijn moeder betaald. Chips koop ik altijd in 1x een grote voorraad in van 8 zakken waar ik dan een hele tijd mee doe. Dus dat had ik nog en nootjes had ik al eerder gekocht. Ik had nog 2 biertjes over van de house warming dus die zijn op gegaan. Verder had ik ook nog wat blikjes fris over van de werklui wat mijn moeder gekocht had een paar maanden terug. Dus ik hoefde eigenlijk niks te kopen, ideaal!
      Bij mij blijft er nooit iemand eten met een verjaardag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *