My weekly Moneyzz 82

My weekly Moneyzz 82. Deze week zien jullie weer mijn inkomsten én mijn uitgaven van de maand. Hoe veel geld er binnen kwam en waar ik dat aan uit gaf lezen jullie in dit artikel.

My weekly Moneyzz 82

My weekly Moneyzz 82. Ook deze maand deel ik weer met jullie hoeveel geld er hier binnen kwam en hoeveel geld ik uit gaf. En natuurlijk vooral ook waar dat geld precies aan op ging. Ik vertel jullie natuurlijk ook hoeveel geld ik deze maand weer ‘spaarde’. Of in dit geval; reserveerde.

Leestip: My weekly Moneyzz 81!

Inmiddels zeg ik het bijna elke maand, maar ook deze maand kwam er weer een mooi bedrag binnen. Ik ben er op zich tevreden mee, maar voor de situatie waar ik nu in zit, had ik toch liever net iets meer binnen gekregen. Volgende maand zal het bedrag wel een stukje hoger liggen, want ik heb tot nu toe in oktober al flink wat overuren kunnen draaien. De meeste tot nu toe (sinds mei). Dus ik verheug me nu al op het salaris van volgende maand. Ook dit bedrag zal ik hard nodig hebben om dingen op te lossen. Dus heel blij mee dát ik die uren kon maken.

Salaris: 762,55 euro
Zorgtoeslag: 99 euro
Overig: 371,26 euro

Totaal: 1232,81 euro. Een mooi totaalbedrag, zelfs boven de 1200 euro deze keer. Dat was al eventjes niet meer gebeurt. Volgende maand zal het nog een stukje meer zijn en dat is hard nodig ook, dus ik verheug me al extra op volgende maand!

Leestip: Wat zou jij doen?!

Mijn overige inkomsten bestaan uit; een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder zijn deze inkomsten: verkoop opbrengsten, uitbetalingen van spaarsites, losse opdrachten, crowdfunding, blog inkomsten en smaaktesten.

Zoals jullie weten ontvang ik maandelijks extra inkomsten via diverse wegen. Deze wegen wil ik graag verder gaan uitbreiden. Als ik 1 bron van inkomsten moet kiezen waarmee ik jaarlijks het meeste geld verdien, dan zijn dat de spaarsites. Daarnaast heb ik geïnvesteerd in 1 crowdfunding project.

Tot slot ben ik ook recent begonnen met beleggen. Dus ook dit gaat voor mij een bron van inkomsten worden. Maar dit heeft nog wel flink wat jaartjes nodig om te kunnen groeien tot een grote bron van inkomsten. Dat geeft niet, want het begin is er nu!

Leestip: Zo ontvang ik elke maand mijn extra inkomsten!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,- Vodafone
 • 83,- Zorg
 • 100,- Boodschappen
 • 1,55 ING
 • 8,- Blog
 • 20,- Kapper
 • 10,- Extra spaarpot
 • 35,- KPN
 • 25,- Ov
 • 60,- Verbouwing
 • 1,50 Buffer
 • 630,- Terugbetalen klusser
 • 227,76 minstand omlaag

Totaal: 1232,81 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul, dus het klopt weer precies.

Leestip: Dit deed ik vorige maand met mijn geld!

Deze maand zette ik dus vooral geld weg op mijn betaalrekening voor het terugbetalen van de klusser. Hierdoor was ik ook meteen tijdelijk helemáál van de minstand af, waardoor ik over komende maand geen rentekosten hoef te betalen. Wel komen daar natuurlijk nog de kosten bij van afgelopen maand omdat ik toen wel fors in de min stond.

Volgende maand zal vooral in het teken staan van de klusser het laatste beetje terugbetalen. Ik denk dat mijn moeder er nog wel 10 euro bij kan leggen, dus dat zou betekenen dat ik zelf nog 800 nodig heb om hem het bedrag in zijn geheel terug te kunnen betalen. Puur op mijn salaris gebaseerd zou dat dus precies moeten kunnen lukken. Helaas kan ik daarnaast dan niks extra’s meer doen. Maar even afwachten hoe hoog de overige inkomsten volgende maand zullen zijn. Wie weet zorgt het dan toch nog voor leuke positieve verrassingen.

Over het vullen van mijn spaarrekeningen kunnen jullie elke maand een apart artikel lezen. Bij deze verklap ik jullie nu alvast dat mijn doel voor het volgende maandsalaris wordt om geleend geld voor de verbouwing terug te zetten/ betalen.

Leestip: Spaarplan hoe gaat het nu September 2019!

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Alleen je rekeningen betalen of ook nog andere dingen?

6 Replies to “My weekly Moneyzz 82”

  1. oei, dan heb je idd nog even te gaan ja! Hoe vaak per jaar haal jij een uitbetaling? Ik dit jaar nu 2x! Ik heb het nét aan gered, echt maar een paar cent meer dan de drempel. Dus was echt heel spannend! Zou leuk zijn als jij hem in december dan nog bij elkaar kunt krijgen! Of verwacht je hem pas volgend jaar te halen?

   1. ah fijn! Lekker is dat, net over de grens heen. Anders weer een maand wachten.
    Ik verwacht er dit jaar geen meer te halen hoor. Heb er dit jaar wel twee gehad zie ik net. Daarvoor misschien een per jaar. Ik reken er niet op in elk geval. Het is zo wisselvallig wat je ermee kunt verdienen.

    Helaas heb ik door omstandigheden ook een tijd niet veel kunnen bloggen en ben veel lezers kwijtgeraakt. Maarja, mijn gezondheid ging (en gaat) voor.

    1. Ja heerlijk! Was tot op het latst bang dat ik er nét onder zou zitten, maar gelukkig is het toch goed gegaan!
     Ah kijk, netjes 2x! Wie weet gaan we dan beiden volgend jaar naar de 3x per jaar
     Ja klopt het verschilt bij mij ook echt heel erg per dag. En vooral ook per welk artikel goed bekeken wordt, als je een dag hebt waarop je er een plaatst die heel goed bekeken wordt merk je dat gelijk heb ik al ontdekt.
     Oja je had last van je arm toen ook geloof ik he? Of schouder, wat was het? Wel zonde dat mensen dan meteen afhaken.. maar gezondheid blijft echt altijd nr 1! Zonder dat begin je niks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *