My weekly Moneyzz 9

My weekly Moneyzz 9. Afgelopen week konden jullie zien wat ik met mijn salaris en vakantiegeld deed en wat mijn uitgaven van die week waren. Deze week zien jullie weer wat mijn uitgaven waren van afgelopen week. En dat was nét iets meer dan alleen de week boodschappen.

My weekly moneyzz 9

My weekly Moneyzz 9

My weekly Moneyzz 9. Deze week zien jullie weer wat ik afgelopen week allemaal uit gaf en waar dat geld naartoe ging. Deze week gaf ik geld uit aan boodschappen en ik haalde nieuwe deo. Dus dat is niet veel bijzonders, maar daar ben ik juist altijd super blij mee. Want ik wil zoveel mogelijk geld sparen om te verhuizen. En het liefst zo snel mogelijk.

donderdag 31 mei: 8 euro voor deodorant van nivea (2+2 gratis bij kruidvat). Dit betaalde ik uit de ‘extra’ spaarpot.

Verder gaf ik alleen geld uit aan boodschappen bij de AH.

B = Bonus
PB = Persoonlijke Bonus

2 juni:
arla vanille yoghurt 0,99 (B)
2x arla milde yoghurt 1,93 (B)
glansspoelmiddel 1,55
afwasborstel 0,95
zakje bloemkool/ broccoli 1,27 (PB)
groentemix 1,99
2x bl. schotel saus 2,18
banaan 0,36
zak pistoletjes 1,70
zoete aardappel los 0,82
2x prei 1,10
koopzegels 1,50

Totaal: 16,34 euro

Het geld wat ik overhield ging weer in de ‘extra boodschappen’ spaarpot, waar ik eigenlijk alleen wat extra geld uit haal als ik aankopen moet doen voor mijn verjaardag. Of voor de feestdagen. Alles wat er daarnaast nog over blijft eind van het jaar stort ik op mijn spaarrekening om te verhuizen. En ik wil dat dat minimaal 30 euro is. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat gewoon gaat lukken.

Ik geef voor mijn verjaardag namelijk niet meer veel geld uit. Mensen komen ten slotte voor mij en niet om te vreten. Dus als er gewoon chips en nootjes op tafel staan en komkommer, dan is dat helemaal prima. Lees hier mijn artikel over goedkoop je verjaardag vieren.

Gaf jij afgelopen week veel geld uit? Of bleef je ook netjes binnen je budget?

 

One thought on “My weekly Moneyzz 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *