Naar de kapper – diary 155

Naar de kapper – diary 155

16 maart 2021 0 Door Marìs

Nu online, mijn photodiary; Naar de kapper – diary 155. Eindelijk kon het weer! Naar de kapper! Ik voel me meteen zoveel fijner.

Naar de kapper - diary 155

Naar de kapper – diary 155

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Naar de kapper – diary 155. Het was voor het eerst sinds 5 maanden dat ik eindelijk naar de kapper kon. Normaal ga ik zo’n beetje elke 3 maanden, maar ja, dat ging nu natuurlijk niet. Ik begon me steeds lelijker te voelen. Maar dat is nu gelukkig verholpen!

Leestip: Belastingteruggave 2021 bekend!

Woensdag 10 maart

Vandaag ging mijn laptop ineens zijn eigen gang. Ik zat video’s te kijken op youtube tijdens het avondeten. En ineens kon ik de spatiebalk alleen nog maar gebruiken om de video te starten en stoppen. Als ik een reactie wilde typen, bleef hij de video ook starten en stoppen. Zo raar! Dat had ik nog nooit meegemaakt. Ik probeerde van alles en uiteindelijk lukte het om een spatie te krijgen door de alt en spatie samen te gebruiken. De dag daarna was alles gelukkig weer normaal, maar het was flink vervelend!

Donderdag 11 maart

Naar de kapper - diary 155

Deze tekening had een bedrijf op de enveloppe geprint en ik vond het zo mooi, dat ik er een foto van moest maken om het te delen! Het kan soms lang duren, maar uiteindelijk komen dingen altijd weer goed.

Vrijdag 12 maart

The day!! Eindelijk kon ik weer naar de kapper!! Mijn pony had ik zelf al geknipt en hoefde maar een klein beetje bijgewerkt te worden. De rest van mijn haar deed de kapper! Ook werd die lelijke uitgroei weggewerkt, dus nu voel ik me weer helemaal happy!!

Zaterdag 13 maart

Naar de kapper - diary 155

Even mezelf trakteren! Ik had alweer zo een tijd geen opgebakken aardappeltjes gehad, dat ik ze deze keer op mijn boodschappenlijstje gezet had! Zo kon ik vandaag eindelijk ervan genieten met wat prei erbij en een ei, maar die zat nog in de pan toen ik deze foto maakte. Dus daarom staat het ei niet op de foto.

Zondag 14 maart

Naar de kapper - diary 155

Ik moet altijd zo lachen om Donald Duck. Een typisch geval van acurate derdegraads overopwinditus. Daar heb ik inderdaad ok wel eens last van ja! Haha, heerlijk die woorden die ze bedenken!

Leestip: Affiliate marketing!

Ben jij ook alweer naar de kapper geweest? Voel je je ook zoveel fijner nu je er weer netjes verzorgd uit ziet?