Nauwelijks terug of…

Nauwelijks terug of…

3 november 2021 4 Door Marìs

Ik ben nauwelijks terug of… Er gebeurt alweer van alles. Namelijk ten eerste dat ik na pas 2 dagen werken, keelontsteking kreeg. Niet direct, maar in het weekend erna.

Nauwelijks terug of

Nauwelijks terug of…

Ik ben nauwelijks terug of… er gebeurt alweer van alles, zo wel leuk als minder leuk. In mijn eerste week terug op het werk werkte ik 2 dagen, om weer even makkelijker in het ritme te komen. Dat werkte overigens erg fijn om het zo te doen. Maar afgelopen weekend kreeg ik keelontsteking. Inmiddels ben ik dus ziek thuis van mijn werk. Want ja, met klachten mag je niet werken. Dus dan blijf ik braaf thuis.

Leestip: Mijn photodiary van de tweede vakantieweek 2021!

Overigens had ik totaal geen zin om weer te moeten werken, maar op deze manier thuis zijn, was zeker niét de bedoeling! Voordat ik ziek werd, waren zaterdag allerlei mensen in en om het huis aan het werk. Ok maar eentje ín, en dat was in de wc. Want de muur werd netjes gestuukt. Dat was al gedaan tot halverwege, omdat er eerst tegels zouden komen tot halverwege, maar nu niet meer. We doen nu alleen tegels bij de ombouw van de wc. De rest krijgt een kleurtje. Dat zagen we op tv en zag er zo mooi uit, dat wij dachten; yes, dit gaat ‘m worden!

Ook werd er weer hard gewerkt in de tuin. Want de rest van de schutting delen waren inmiddels binnen. Qua schutting is de tuin nu dus eindelijk helemaal klaar! Nu moet er alleen nog een loodgieter komen voor het buitenkraantje en een elektriciën om een stopcontact te verplaatsen. En daarnaast moeten er nog wat puntjes op de i gezet worden, zoals; een regenton aansluiten op de regenpijp die nu onder de grond verdwijnt, wat voegen die bijgewerkt moeten worden. Het kunstgras moet ingeveegd worden, zodat de ‘sprietjes’ rechtop blijven staan. En nog wat van die kleine dingen. Die laatste kleine dingen combineren ze met het moment waarop de elektriciën het stopcontact komt verplaatsen. Dus even afwachten wanneer dat gaat gebeuren.

Tot slot dan ook nog iets leuks! Want onze nieuwe vakantie is geboekt. Mijn moeder en oma hadden het tijdens onze vakantie over Texel. Ik scheen daar ook geweest te zijn, maar kon mij daar niks van herinneren. Dus bij thuiskomst zocht mijn oma de foto’s op. Zo kwamen we erachter dat ik op dat moment 3 jaar was. Dus vrij logisch dat ik daar geen herinneringen meer aan heb.

Ik wilde al een tijdje ook eens de Nederlandse eilanden bezoeken, dus het leek mij een mooie gelegenheid om dan komend voorjaar naar Texel te gaan. Lekker even weg zodra mijn contract bij de post afgelopen is. Even écht ontspannen. Inmiddels is vlak daarvoor namelijk ook de badkamer lekkage gerepareerd en dat is een klusje die wel even veel herrie en dus ook onrust gaat geven. Wel zo fijn om daarna dan lekker weg te kunnen.

Inmiddels hebben mijn moeder en ik gekeken waar we dan willen zitten op het eiland en natuurlijk ook wat er nog een beetje betaalbaar was. Mijn oma wil graag diverse faciliteiten dichtbij hebben, dus selecteerden we daarop. Inmiddels is er nu een weekje Texel geboekt, zoveel zin in!! Ik kan dus eigenlijk alweer gaan aftellen. Ik ben bijna nog nooit zó snel alweer op vakantie gegaan, maar ik vind het een heerlijk vooruitzicht!

Leestip: Vakantiekosten van week 1!

Ben jij wel eens op Texel geweest en heb je nog tips van dingen of restaurantjes die je echt moet zien of waar je écht moet eten?

Nauwelijks terug of