Nee

Nee. Zoiets zei mijn lichaam vorige week. Zo van; ik ben even klaar met jou, je vraagt teveel van me.

Nee

Nee

Nee. Ik voelde me al een tijdje niet lekker en had meerdere stress-gerelateerde klachten. Dus ik besloot vorige week toch eindelijk maar eens naar de huisarts te gaan. Ik dacht; het valt vast allemaal wel mee, ik ga waarschijnlijk toch weer voor niks. Zonde van mijn tijd.

Toch was ik er niet helemaal gerust op, want ik had het al een tijdje benauwd, terwijl ik met diep ademhalen wel mijn longen goed kon vullen. Dus toch maar even laten nakijken..

Leestip: Extra goedkoop wonen!

Eenmaal bij de huisarts vertelde deze dat mijn longen prima in orde waren. Altijd fijn om te horen. Geen opgezette klieren, oren en keel waren in orde. Daar had ik ook geen last van dus dat wist ik al wel. En toen werden mijn bloeddruk gemeten en hartslag en er werd gekeken naar of het zuurstofgehalte in mijn bloed goed was. Dit laatste was in orde, mijn bloeddruk iets aan de hoge kant en mijn hartslag skyhigh. Deze was ver boven de 100. De huisarts schrok daar zichtbaar van.

Ik kreeg direct betablokkers voorgeschreven en werd dan ook direct doorverwezen om bloed te laten prikken. De huisarts had naar aanleiding van mijn verhaal het vermoeden dat de oorzaak stress is, maar wilde andere oorzaken uitsluiten.

Daar kwam uit dat mijn bloed geen afwijkende waardes had, dus de oorzaak was idd stress. Ik moet het rustiger aan gaan doen. Niet teveel piekeren en op doktersadvies zo snel mogelijk verhuizen. Makkelijker gezegd dan gedaan, want voor een huurwoning kom ik niet in aanmerking. Dus ik moet dan echt maar net een geschikte koopwoning kunnen vinden.

Leestip: Hou het niet bij 1 inkomstenbron!

Omdat mijn moeder zich zorgen maakt over mijn gezondheid en na een recente voorval hier in de buurt (waarvoor ik politie aan de deur had) ook om mijn veiligheid, woont zij nu tijdelijk de helft van de week bij mij. Omdat er hierdoor ook meer boodschappen gedaan moeten worden, haalt zij deels ook boodschappen zo lang zij hier verblijft.

Hierdoor hoef ik minder geld uit te geven aan boodschappen en kan ik nét iets meer sparen voor de verhuizing. Dus mochten de komende versies van My weekly Moneyzz er iets anders uit zien dan weten jullie hoe dit komt! Uiteraard blijven er wel gewoon artikelen online komen op mijn blog!

Ben jij wel eens geschrokken omdat de dokter schrok van jouw gezondheid?

4 thoughts on “Nee”

  1. He wat vervelend allemaal. Is het geen optie om je huis te verhuren, en ondertussen ergens anders wat te huren/kopen (als dat lukt?)?

    Wanneer je gezondheid eronder gaat lijden is het zeker niet goed. Woon je in zo’n slechte buurt? (ik heb dat denk ik niet helemaal meegekregen..)

    1. Dat is helaas geen optie. Voor sociale huur is er al een zwaar te kort aan woningen en maak je pas kans als je zo’n 10 jaar ingeschreven staat (ik sta alleen uit nood ingeschreven, maar dat is pas 3 jaar, gevalletje; mocht het ooit nodig zijn…) En particulier is veel te duur, dan betaal je minstens 1000 euro per maand en dat kan ik niet betalen.
      Dus ik moet het dan echt hebben van een huis kopen, maar dan wil ik er uiteraard wel gelijk een in een goede buurt. Toen ik hier ruim 5 jaar geleden kwam wonen was het nog niet zo slecht, maar het is hard achteruit gegaan. Appartementen zouden allemaal verkocht worden als ze leeg kwamen, maar men besloot doodleuk de afspraken te schenden en ze gewoon weer te verhuren. Met dus als gevolg dat het goedkope huurwoningen zijn en dan zit je gewoon tussen het mindere volk. Ook veel jongeren. Die houden tegenwoordig alleen nog maar rekening met zichzelf en niet met hun omgeving, veel drugs in de buurt. Dus niet erg prettig nee! Ik praat er ook nooit veel over hoor, dus kan best dat je het daarom niet meegekregen hebt 😉 Is natuurlijk ook niet het onderwerp van mijn blog, dus daarom benoem ik het verder ook nooit. Maar het is gewoon heel erg vervelend dat het hier nooit stil is. Er is altijd overlast. Daardoor kom ik dus nooit tot rust en dan krijg je dus dit soort dingen… Daarom ligt de focus ook zo erg op zsm verhuizen. Gelukkig staat deze buurt niet bekend als slechte buurt en is het nog steeds erg populair onder jongeren, dus het zal wel gewoon snel verkocht worden zodra we het te koop zetten. Alleen op dit moment kopen is een gekkenhuis. Maar we weten nu wel waar we het beste naar kunnen kijken en dat we dan gewoon volop in moeten zetten. Nu alleen nog wachten tot er een geschikt huis te koop komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *