Nieuw contract – diary 173

Nieuw contract – diary 173

27 juli 2021 0 Door Marìs

Nieuw contract – diary 173, is de photodiary die ik vandaag met jullie deel. Ik at patat omdat ik nog wat te vieren had, tekende mijn nieuwe contract voor 3 dagen werken ipv 4 en maakte weer eens zelf een wandeling van een halfuur.

Nieuw contract - diary 173

Nieuw contract – diary 173

Vandaag deel ik mijn photodiary; Nieuw contract – diary 173, met jullie. Deze week zien jullie het eindresultaat van mijn polymeren, haalde ik eindelijk patat omdat ik nog wat te vieren had en ik tekende mijn nieuwe contract; 3 dagen in plaats van 4. Ook was ik eindelijk weer eens lekker zelf een stuk gaan wandelen ergens.

Leestip: Hoe ik mijn clix verdien!

Maandag 19 juli

Nieuw contract - diary 173

En dit is het resultaat van de polymeren die je eerst 8 uur lang in het water zet. Alle kleuren zijn los verkrijgbaar, dus je kunt zelf kopen wat je mooi vindt.

Nieuw contract - diary 173

Ook bleef mijn moeder gezellig eten, want we zouden nog vieren dat ik het koninklijk besluit eindelijk binnen heb. Maar toen het binnen kwam was ik ziek, dus stelden we het eventjes uit naar vandaag!

Woensdag 21 juli

Vandaag liet ik mijn teamcoach weten dat ik een dag minder wil gaan werken per september. Hij gaat het in orde maken. Mijn oude vakanties heeft hij eruit gegooid omdat daar dagen in staan die ik al niet meer werk (zelfs nog de zaterdag). Nu kan ik mijn vakantie opnieuw invoeren, waardoor ik de uren die ik teveel ingeleverd heb (die zijn al mijn vakantiekaart gehaald namelijk) weer terug krijg. Daarvan kan ik dan weer andere dagen vrij nemen.

Donderdag 22 juli

Nieuw contract - diary 173

Vandaag werd het al meteen voor me geregeld, even tekenen en nu is het officieel! Vanaf september werk ik nog maar 3 dagen per week bij de post. Verder focus ik me op mijn overige inkomstenbronnen, zodat die inkomsten groter worden. Dit is een stuk beter voor mijn lichaam, want 4 dagen bij de post is te zwaar voor mijn lichaam. De meeste mensen vergissen zich nog in hoe zwaar het werk is, dat is een van de redenen waarom niet alleen voorbereiders, maar ook postbodes vaak snel weer stoppen met hun baan.

Vrijdag 23 juli

Nieuw contract - diary 173

Als lunch 1 gezond broodje met een gekookt ei en 1 ongezond broodje kroket. 2 lekkere broodjes dus!

Daarna schreef ik een aantal artikelen die jullie deels afgelopen weekend al konden lezen. Deels komen ze deze week online. Ik had eindelijk weer wat inspiratie én voelde me goed genoeg om weer vooruit te schrijven.

Zaterdag 24 juli

Nieuw contract - diary 173

Vandaag las ik weer een boek uit en ik ging even weg om ergens een stuk te wandelen. Even mijn hoofd leegmaken. Het was wel bewolkt, maar de temperatuur was heerlijk!

Leestip: Definitieve offerte voor de tuin!

Kende jij de polymeren al?