Nieuw contract!

Nieuw contract!

2 mei 2019 7 Door Marìs

Nieuw contract! Op de dag dat jullie dit lezen heb ik weer mijn eerste werkdag! Dus jullie lezen in dit artikel meer over dit onderwerp.

Nieuw contract

Nieuw contract!

Nieuw contract! Yes! Gisteren (ja letterlijk gisteren als jullie dit lezen) werd ik om 7 uur ‘uit bed gebeld’ door mijn teamcoach. Of ik nog steeds werk zocht, want hij had een gaatje voor me op de nieuwe locatie en of ik dan meteen even langs kon komen daar om het rond te maken.

Leestip: Offertes!

Ik riep natuurlijk meteen ‘ja!’ Want hey, extra inkomsten zijn nu MEER dan welkom! Dus zo sprong ik meteen uit bed om te douchen en te ontbijten om vervolgens naar mijn oude nieuwe werkplek te gaan. Daar aangekomen vulde ik de formulieren in, zette mijn handtekening en mijn paspoort werd gekopieerd. Samen even meteen via de computer alles ingevuld wat hij als teamcoach moest invullen voor de administratie en meteen mijn startdatum op 2 mei gezet. Dat pikte het systeem en zo kon ik meteen vandaag al beginnen.

Ook had ik het geluk dat ik nu een contract heb gekregen met meer uren, ik had een contract van 6 uur, werkte later steeds 9 uur per week, en nu 12 uur! Ik werk officieel 4 dagen per week, dinsdag tot en met vrijdag, maar mag voorlopig de zaterdag ook komen werken om weer even wat extra’s op te bouwen, dus helemaal top! Ook hoef ik niet om 7 uur te beginnen maar mag ik om tussen half 7 en kwart voor 7 beginnen, dus dat betekend ook weer onregelmatigheidstoeslag! En dat zijn ook altijd weer een paar tientjes extra, dus dat is helemaal super!

Extra

Dat betekend dus én meer standaard loon én meer onregelmatigheidstoeslag, want vorige keer kon ik steeds pas rond kwart voor 7 beginnen. En nu mag half 7 ook. Dus ik ben helemaal happy! Ook heb ik meteen de laatste week van juni vrij geregeld voor de verhuizing, zodat ik dat zonder stress rustig kan laten verlopen. Dus ik sta nog net niet te springen zo blij ben ik! Dit is echt dé perfecte timing! Voor de komende 3 jaar zit ik nu goed (woorden van de teamcoach). Dus ik kan weer lekker ouderwets veel gaan sparen zoals ik een half jaar geleden gewend was te doen. En dat geeft met een héél fijn gevoel.

Leestip: Sleutelverklaring!

Wat was jullie laatste blije moment wat met werk te maken had?