Nieuw hoesje – diary 106

Nieuw hoesje – diary 106

21 april 2020 2 Door Marìs

Nieuw hoesje – diary 106. Deze week werd het ineens wel erg stil op het werk. En mijn nieuwe telefoonhoesje kwam binnen.

Nieuw hoesje - diary 106

Nieuw hoesje – diary 106

Nieuw hoesje – diary 106. Mijn nieuwe telefoonhoesje kwam binnen deze week. Ik had een nieuwe besteld, omdat de oude nu écht kapot was. Verder heb ik lekker in de zon zitten lezen en het werd rustig op het werk.

Leestip: Mijn financiële beslissingen!

Maandag 13 april

Nieuw hoesje - diary 106

Mijn paasontbijt! Ik wilde iets makkelijks en had zin in een paaseitje erbij.

Dinsdag 14 april

Nieuw hoesje - diary 106

Ik voegde diverse boeken toe aan mijn leeslijst op de site van de bieb. Wanneer je daarvan een boek reserveert, verdwijnt hij van je lijst. Ideaal systeem! Zo kun je ook niet vergeten wat je nog allemaal wilt lezen. Het boek wat dus staat op ‘in bestelling’ dat is de bieb nu nieuw aan het aanschaffen. Dus die komt binnenkort ook beschikbaar.

Woensdag 15 april

Nieuw hoesje - diary 106

Mijn cadeautje voor Canarische vriendin nummer 2 kwam binnen! Dit leuke cadeauzakje zat er opgevouwen bij in het doosje. Dus ideaal! Zo kan ik het nog makkelijk inpakken ook. Dan hoef ik zelf geen inpakpapier te kopen.

Donderdag 16 en vrijdag 17 april

Het werd wel erg stil op het werk! Omdat je nu niet met veel mensen tegelijk in een auto mag, als je niet uit hetzelfde gezin komt, zitten we opgescheept met teveel personeel. Vanaf onze locatie vertrekken normaal busjes met mensen naar 2 andere locaties. Nu dat niet mag, werken zij dus ook op onze locatie, waardoor er veel teveel mensen zijn voor de hoeveelheid werk die er nu is.

Er komt veel minder bedrijfspost nu. Dat weegt niet op tegen de kaartjes die extra verstuurd worden. Dus dat is echt shit. We hebben in een maand vaak 2 drukke weken en 2 rustige. Normaal zijn de rustige dus niet zo erg. Dan kan ik mijn tijd nog nét halen. Maar nu wordt je werk onder je neus vandaan getrokken en dat bevalt me helemaal niks. Hierdoor heb ik afgelopen week dus ook niet mijn tijd kunnen behalen en bijna 1 hele dag voor niks gewerkt.

Zaterdag 18 april

Vandaag kwam mijn nieuwe telefoonhoesje binnen! Er staat op ’todo es posible en la medida que tú creas que es posible’. Letterlijk vertaald; alles is mogelijk, zo lang jij gelooft/ denkt dat het mogelijk is’. Mijn favoriete Spaanse quote!

Zondag 19 april

Vandaag heb ik voornamelijk lekker zitten lezen. Ik begon de dag met koken voor meerdere dagen, daarna heb ik een hele tijd zitten lezen. Vervolgens was het tijd om te lunchen en in de middag schreef ik een artikel en las ik diverse blogs, ik deed mijn kliksite-dingen en mails en daarna heb ik weer zitten lezen. Prima dagje dus!

Leestip: Mijn verhouding met geld!

Wat was jouw hoogtepunt van de afgelopen week?