Nieuw huis? – diary 43

Nieuw huis? – diary 43. Deze week bezichtigden we een derde huis en kwamen er wat nieuwe dingen binnen.

Nieuw huis? - diary 43

Nieuw huis? – diary 43

Nieuw huis? – diary 43. De bezichtigingen gaan hier gewoon door! Deze week bezichtigden we een derde huis en of dat wat is? Lees je verderop!

Leestip: Zo zag mijn week hiervoor eruit!

Maandag 21 januari

Nieuw huis? - diary 43

Ik kon niet slapen, dus zette ik op de tv radio SRAY España aan. De tv gaat na bepaalde tijd toch vanzelf uit. In de instellingen heb ik dat uit gezet, maar toch blijft dat kreng vanzelf uit gaat, heel apart! Want op mijn andere tv staat het ook uit en die blijft wel gewoon aan. Terwijl hij van hetzelfde merk is.

Nieuw huis? - diary 43

Ook kocht ik fleswater. Daar ben ik helemaal niet van en het komt ook verdomd slecht uit, maar ik heb al ruim een half jaar heel vaak darmkrampen. Die twee weken dat we op vakantie waren was dat ineens helemaal over. Inmiddels heb ik al alle etenswaren getest om een tijd niet te eten, maar dat is het niet. Nu begon ik een test met kraanwater. Op vakantie drinken we uiteraard fleswater want daar is het kraanwater niet drinkbaar.

Ineens bedacht ik dat dat het zou kunnen zijn. Want dat had ik nog niet geprobeerd. Ik drink nu ruim anderhalve week fleswater en de darmkrampen zijn zo goed als helemaal verdwenen! Wellicht zit er een bacterie in de waterleiding of zo? Ik kan me herinneren nu ik daarover begin, dat de leidingen doorgespoeld zijn vlak voordat ik last kreeg van die krampen dus wellicht is daar iets niet goed gegaan tijdens de werkzaamheden die er toen waren. Ik wil nog proberen of gekookt kraanwater wel lukt, maar eerst moeten mijn darmen tot rust komen.

Nieuw huis? - diary 43

Sneeuw! Dit was het begin, ik ging mooi snel boodschappen halen toen ik zag dat de eerste sneeuwvlokjes een uur vroeger vielen dan verwacht. Toen ik terug kwam bleef de eerste sneeuw al op de straten liggen. Blehh! Ik heb er helemaal niks mee! Leuk voor op een foto maar ik hoef verder geen sneeuw!

Dinsdag 22 januari

Nieuw huis? - diary 43

Vandaag kreeg ik deze 2 leuke spaarpotjes binnen. Deze had ik van mijn moeder gekregen, want ik had er 2 die vervangen moesten worden. Eentje omdat die net iets te klein was en de andere omdat ik steeds overal in huis en aan mijn handen glitters had liggen en zitten. Ik had al een paar keer dan per ongeluk in mijn ogen gewreven en een glitter achtergelaten. ERG pijnlijk! Ik beveel het jullie niet aan.

Nieuw huis? - diary 43

Dus zo ziet mijn rijtje met spaarpotten er nu uit! Gezellig!

Huis gekocht? - diary 43

Ook ging ik vandaag even naar de blokker want ik had op Facebook zó een leuke spaarpot gezien! Dit huis! Hierin wil ik gaan sparen voor alle klussen die in mijn nieuwe huis moeten gaan gebeuren. Ik spaar natuurlijk ook op een spaarrekening maar wanneer ik dan bijvoorbeeld een zegelboekje over heb of verjaardaggeld krijg kan het in dit huisje! En daarna is hij voor onderhoud van het huis.

Donderdag 24 januari

Nieuw huis? - diary 43

De 3e en laatste Donald Duck junior kwam! Dit was zo’n gratis abonnement die je kreeg bij de kerstpostzegels. Je kon maar kiezen uit 5 bladen en ik vond alleen deze leuk! Met op de achtergrond mijn avondeten! Zoete aardappel met broccoli en bloemkool.

Zaterdag 26 januari

Nieuw huis? - diary 43

Ik vond het tijd worden om dat leuke huisje te vullen. Wanneer ik straks weer werk heb ik besloten om maandelijks geld te sparen voor mijn vakanties ínclusief meeneemgeld! Voorheen streste ik altijd om dat meeneemgeld maar dat is dus niet meer nodig! Daarom besloot ik om mijn spaardoel ‘meeneemgeld Gran Canaria 2020’ op te heffen en wat geld uit die spaarpot te halen. Dat nieuwe huis komt er eerder dan dat ik weer op vakantie ga! En ik had nog 5 euro teveel in een andere enveloppe zitten dus ook die 5 euro ging in het huisje!

We bezichtigden ook weer een huis vandaag en die was mooi! Daar konden jullie gisteren alles over lezen op mijn blog!

Nieuw huis? - diary 43

Ook maakte ik alvast een lijstje voor de verkoop van het huidige appartement met dingen die achter blijven.

Zondag 27 januari

Nieuw huis? - diary 43

Vandaag ging ik even op bezoek bij mijn oma en we lunchten weer gezellig samen.

Nieuw huis? - diary 43

Ook ging ik mijn spullen nog even langs om te kijken wat weg kon naar de kringloop. Zoals deze kaars en een dekentje met mouwen. Ik kon alweer een hele vuilniszak vullen met spullen die ik eigenlijk al ingepakt had. Van sommige dingen wist ik niet eens meer dat ik ze had dus ik ben van mening dat het dan ook wel weg kan! Daarna pakte ik ook de laatste lege plastic box in met vooral bordspellen. Die kan ik wel even missen! Ik heb alleen 4 op een rij nog laten liggen.

Hoe was jullie week? Ik vind het nu wel heel spannend worden! Dinsdag komt er een makelaar langs en gaan we de bieden vanaf prijs van ons appartement bepalen. Ik ben zo benieuwd!

5 thoughts on “Nieuw huis? – diary 43”

  1. Spannend zeg. Heel veel succes met de verkoop. Wat ga je doen als je huis al verkocht is voordat jij een andere hebt kunnen kopen?

    Trouwens dank! Ik zie net dat ik mijn doel heb behaald qua uitbetaling. Superleuk! Kan mooi bij ons zonnepanelen-potje 🙂 Nog maar 1400 Euro nodig en ze komen al bijna…hahaha!
    (gelukkig kan ik het vanuit de buffer voorschieten)

    1. Dankjewel! Het huis gaat pas in de verkoop als ons bod op het nieuwe huis geaccepteerd is. We hebben nu de voorbereidingen zegmaar gedaan, zodat het huis extra snel op Funda komt te staan wanneer ons bod geaccepteerd wordt. Het staat dan gewoon klaar in de startblokken zodat alles zo snel mogelijk rond kan komen. Is in deze tijd wel handig. Je weet gewoon niet wanneer je bod geaccepteerd word, dus ik ga het risico niet nemen om het nu al te koop te zetten. Omdat ik gewoon nog een datum kan afspreken met de nieuwe bewoners van mijn huidige appartement.

      Ha graag gedaan, leuk om te horen dat het gelukt is! Altijd fijn! Scheelt weer een beetje lenen uit je buffer wellicht 😉 Zo heerlijk als je een goed gevulde buffer hebt, dat scheelt echt een hoop stress!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *