Nieuw matras – diary 190

Nieuw matras – diary 190

23 november 2021 0 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Nieuw matras – diary 190. Waarin jullie kunnen zien dat ik mijn nieuwe topdek matras ontving en weer 2 boeken uit kon lezen!

Nieuw matras - diary 190

Nieuw matras – diary 190

Vandaag deel ik met jullie mijn diary; Nieuw matras – diary 190. Deze week kreeg ik namelijk mijn nieuwe topdek matras en ik kan zeggen dat dat een héél stuk beter ligt zonder kuil erin! Daarnaast las ik weer 2 boeken uit.

Leestip: Woningen worden met de dag meer waard!

Maandag 15 november

Nieuw matras - diary 190

Ik begon de week met een nieuw boek, namelijk; Valeria. Een boek over 4 vriendinnen die in Madrid wonen.

Woensdag 17 november

Nieuw matras - diary 190

Mijn nieuwe topdek matras! Mooi stevig en hij ligt weer lekker zonder kuil erin! Ik was blij dat hij er eindelijk was en begon meteen met mijn bed opmaken, zodat ik ’s avonds weer lekker snel erin kon springen op het moment dat ik wilde slapen.

Donderdag 18 november

Nieuw matras - diary 190

Dit liedje hoor ik zo vaak op SRAY España de laatste tijd, en ik vind hem zo mooi! Ik dacht eerst dat ze de naam van mijn Canarische vriendin zongen (die eindigt op ‘Lia’), toen ik dat lied voor het eerst hoorde, uiteindelijk blijkt dat ze ‘Valeria’ zingen, de naam van haar dochtertje! Echt grappig dus dat ik eigenlijk direct al aan mijn Canarische vriendin moest denken toen ik dit liedje voor het eerst hoorde.

Zaterdag 20 november

Nieuw matras - diary 190

Vandaag gingen we heerlijk uit eten met een paar collega’s. Ik was uitgenodigd door een collega die vorige maand getrouwd is. Zij wilde graag in haar woonplaats met ons uit eten om haar huwelijk te vieren, dus gingen we gezellig met een groep uit eten. Ik had als toetje vanille ijs en witte chocolademousse. Het is zo’n restaurant waar je allemaal verschillende kleine gerechtjes kunt bestellen. Waardoor je dus ook meerdere toetjes bestelt, want alle porties zijn klein. Het was erg gezellig en we hebben heerlijk gegeten!

Leestip: Heb jij geld over voor sporten?!

Hoe zag jouw afgelopen week eruit?