Nieuw paspoort – diary 174

Nieuw paspoort – diary 174

3 augustus 2021 0 Door Marìs

Ik deel mijn photodiary; Nieuw paspoort – diary 174. Want eindelijk had ik hem in handen! Mijn nieuwe paspoort!! Ik heb er zo’n 7 maanden op moeten wachten, maar eindelijk is nu alles rond!

Nieuw paspoort - diary 174

Nieuw paspoort – diary 174

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Nieuw paspoort – diary 174. Want deze week was mijn achternaamwijziging dan EINDELIJK helemaal rond!! De gemeente had het verwerkt in de basisregistratie personen en dat is de laatste stap. Vanaf dan kun je alles gaan regelen (nieuwe documenten, nieuwe diploma’s, overal je naam laten wijzigen).

Leestip: Knoop doorgehakt!

Dinsdag 27 juli

Nieuw paspoort - diary 174

Vandaag belde ik met de gemeente van mijn woonplaats om te vragen of mijn achternaamwijziging verwerkt was, en ja hoor! Dat was hij! Dus diezelfde middag kwam mijn moeder langs vanuit haar werk met bloemen.

Ook maakte ik meteen een afspraak om mijn rijbewijs en paspoort te vernieuwen, want die waren door de wijziging niet meer geldig.

Donderdag 29 juli

Nieuw paspoort - diary 174

Vandaag trakteerde een collega haar zelfgemaakte baksels, super lekker! En corona proof ook, gewoon in een bakje. Slim gedaan!

Ook ontving ik thuis een brief van de gemeente waarin stond dat mijn achternaamwijziging verwerkt was en ik nieuwe documenten moest aanvragen. Omdat ik er zelf achteraan gebeld had, wist ik dit natuurlijk al en stonden de afspraken al. Maar wel netjes dat je daar toch een brief van ontvangt.

Nieuw paspoort - diary 174

En yes!! Daar was er weer eentje! Een crowdfunding project waarin ik investeerde. Gaat zich voornamelijk richten op afhalen en bezorgen om een groter gebied te kunnen bedienen/ voorzien van hun eten. Want daar was vraag naar. Leuk om er weer een project bij te hebben! Dit is project nummer 9.

Vrijdag 30 juli

Nieuw paspoort - diary 174

Eindelijk had ik mijn nieuwe paspoort in handen!! Tevens vroeg ik meteen mijn nieuwe rijbewijs aan, dit wel met een gewone aanvraag. Daar heb ik geen haast mee. Maar je hebt je paspoort nodig om van alles te kunnen regelen, dus die wilde ik wel met spoed hebben. Zo had ik nog voor het weekend de eerste dingen al geregeld! En zo kon ik mijn bankrekening ook snel op mijn nieuwe naam zetten, zo fijn!!

Zaterdag 31 juli

Vandaag ging ik naar mijn oma toe, mét mijn nieuwe paspoort natuurlijk. Even laten zien, zij is ook helemaal blij dat het eindelijk rond is. Ik bleef gezellig de verdere dag bij haar. Alles wat ik via de email kon regelen had ik al gedaan. Mijn hele maillijst was al afgewerkt, het is nu alleen nog wachten op reacties en bevestigingen dat het verwerkt is. Eventueel nog een kopie van mijn paspoort nasturen als ze die naast het koninklijk besluit ook willen hebben.

Leestip: Wat heeft jou anders doen denken?

Wanneer heb jij voor het laatst lekker veel kunnen regelen in korte tijd waar je tevreden mee was?