Nieuwe beleggingen aangekocht

Nieuwe beleggingen aangekocht

28 maart 2020 3 Door Marìs

Nieuwe beleggingen aangekocht. Het is crisis, de aandelen zijn ver naar beneden gekelderd en dus een extra goede reden om (extra) aankopen te doen.

Nieuwe beleggingen aangekocht

Nieuwe beleggingen aangekocht

Nieuwe beleggingen aangekocht. Het liefst wilde ik dit jaar én maandelijks geld wegzetten om te investeren in crowdfunding én maandelijks gaan beleggen. Aangezien ik nu nog niet zeker weet of mijn contract verlengd wordt, heb ik dus niet gekozen voor en/ en, maar om te kiezen tussen de 2 opties.

Leestip: Nu beginnen met beleggen!

In de eerste maanden van dit jaar focuste ik mij op crowdfunding projecten en investeerde ik in 2 nieuwe projecten. Maar nu de horeca dicht is en de aandelen énorm gezakt zijn, vond ik het tijd worden om weer beleggingen aan te kopen. In augustus 2019 deed ik mijn eerste aankoop. Namelijk VWRL. Hiervoor betaalde ik op dat moment 75,82 euro. Maandag 23 maart werd mijn salaris gestort en dus kocht ik 2x VWRL erbij, voor 59,46 per stuk. Hierdoor is mijn gemiddelde aankoopbedrag al gezakt naar 64,92 (afgerond naar boven). Dat klinkt al een stuk beter!

Natuurlijk sta ik nog wel in het rood, maar ik ben er helemaal blij mee. Wie weet zakt de markt nog verder, of wie weet was dit wel een heel goed moment om bij te kopen. Volgende maand wil ik sowieso weer minimaal 1 aankoop doen. Want het is altijd lekker om te kopen wanneer de markt laag staat. Ooit gaat hij weer gewoon omhoog!

Leestip: Begonnen met beleggen!

Heb jij nog extra aankopen gedaan wat beleggingen betreft? 

Nieuwe beleggingen aangekocht