Nieuwe blog erbij

Nieuwe blog erbij

8 maart 2020 16 Door Marìs

Nieuwe blog erbij. Afgelopen zondag ben ik heel druk bezig geweest met het reserveren van een nieuw domein en een hosting pakket en het inrichten van een nieuwe blog! Afgelopen woensdag heb ik het verder afgemaakt.

Nieuwe blog erbij!

Nieuwe blog erbij! Ik zat al een tijdje erover te denken om naast deze blog nog een tweede blog te starten. Maar ik wist al die tijd maar niet waar dat dan over moest gaan en ik wilde het wel bij 1 onderwerp houden. En afgelopen weekend wist ik het ineens! En het moest ook meteen geregeld worden, want ik was er meteen helemaal enthousiast over.

Leestip: Spaardoelen voor 2020!

Op mijn nieuwe blog zal ik namelijk boeken gaan reviewen! Ik dacht; het moet iets zijn wat ik heel leuk vind, net zoals het onderwerp geld. En omdat ik lezen heel erg leuk vind, en onlangs lid geworden ben van de bieb, dacht ik ineens; dat is het! Het trekt natuurlijk wel weer een heel ander publiek dan deze blog (denk ik). Maar ik weet wel dat er onwijs veel mensen zijn die houden van lezen, net als ik. Dus waarom niet?

Op deze nieuwe blog komen o.a. affiliate links naar bol, naar de boeken. Mijn reviews zullen niet alleen boek reviews zijn die over geld gaan, maar gewoon van alle boeken die ik lees. En mensen mogen ook suggesties doen voor boeken die ik wellicht ook leuk zou kunnen vinden. Dat weet je op een gegeven moment wel als je ziet van welke boeken ik reviews plaats. Op dit moment staat er alleen nog maar een welkom artikel op! Maar je kunt mijn site hier bezoeken: ikleesgraag.nl 

Omdat ik eindeloos veel boeken kan reviewen, hoef ik dus ook nooit na te denken over wat ik moet schrijven voor die blog. Dat is gewoon een review over de boeken die ik gelezen heb. Daarom zal ik dus ook regelmatig/ veel boeken lenen bij de bieb. En op die manier wellicht ook mijn abonnement kosten weer terug verdienen. Al is dat niet het belangrijkste. Het belangrijkste is dat ik mensen daarmee vast ook weer op ideeën kan brengen voor het lezen van boeken die zij wellicht nog niet kennen. En andersom zij mij!

Leestip: Zo spaar ik een buffer van 2500 euro!

Lees jij graag boeken? Wat is jouw favoriete genre? Ik hou wel van biografieën, waargebeurde verhalen, financiële boeken, maar ook erg van spannende boeken zoals van Suzanne Vermeer en Linda van Rijn.

Nieuwe blog erbij