Nieuwe bron van inkomsten

7 december 2019 11 Door Marìs

Nieuwe bron van inkomsten. Weer een nieuwe inkomstenbron erbij. Deze keer ook weer dankzij mijn blog.

Nieuwe bron van inkomsten

Nieuwe bron van inkomsten. Wellicht hebben jullie het al gezien, maar misschien ook niet (als je bijvoorbeeld mobiel kijkt). Maar sinds kort heb ik op mijn blog ook een banner staan van bol.com. Dit is mijn nieuwe (extra) bron van inkomsten. Het liefst wil ik natuurlijk zoveel mogelijk bronnen van inkomsten gaan opbouwen.

Leestip: Erfenis

Nu ben ik daar al aardig goed mee op weg. Zo heb ik momenteel al; de advertenties op mijn beide blogs (dat zijn alle advertenties behalve de Euroclix banner en de banner van bol.com). Mijn tweede blog is Ik lees graag punt nl

Daarnaast heb ik ook Euroclix als inkomstenbron. Wanneer iemand lid wordt via de banner op mijn blog, krijgt degene die lid wordt daar een leuke aanmeldbonus voor van 150 clix (dat staat gelijk aan 1,95 euro). Maar daarnaast is Euroclix dan zo blij dat die persoon dankzij mij lid geworden is, dat ik 10% extra clix verdien over de verdiensten van mijn aangebrachte ‘vrienden’. Dit kost de mensen die lid geworden zijn helemaal niks. Zij behouden gewoon hun verdiensten. Maar het is een bedankje/ extraatje van Euroclix aan mij. Daardoor kan ik dan weer sneller sparen voor een volgende uitbetaling, dus iedereen die ooit via mij lid geworden is wil ik daar bij deze weer even oprecht heel erg voor bedanken, ik ben heel blij met jullie!

Hoe werkt het?

En tot slot is daar nu verdienmogelijkheid nummer 3 bij gekomen. De banner van bol.com. Wellicht hebben jullie hem al zien staan aan de zijkant van de website (laptop/ computer) of anders onderaan mijn blog (mobiel). Maar misschien is het je nog niet eens opgevallen, dat kan natuurlijk ook. Het werkt bij deze mogelijkheid zo, dat wanneer iemand op de banner van bol klik en dan iets besteld, ik daar een bepaald percentage commissie voor krijg. Hoeveel dat is hangt af van de categorie waarin iemand iets koopt. Het percentage ligt uit mijn hoofd gezegd ergens tussen de 4 en 8%.
In de eerste week dat ik de banner op mijn blog had staan verdiende ik al meteen ruim 4 euro hiermee. En via een eerdere review van een boek waarbij ik naar bol linkte had ik ook al iets meer dan 1 euro verdiend.

Leestip: Doel extra inkomsten 2020!

Wanneer de persoon het product ook daadwerkelijk in bezit houdt, en de retourtijd voorbij is, dán pas wordt het echt omgezet in definitieve verdiensten. Tot die tijd blijft het een reservering. In totaal staat er nu 5,77 euro in mijn account waarvan dus ruim 1 euro definitief is. Wanneer ik 10 euro als definitief bedrag klaar heb staan betaald bol dat netjes aan mij uit op mijn bankrekening. In principe betalen ze elke maand uit, dus mochten er nou veel mensen steeds iets kopen dan zou het theoretisch gezien zo kunnen zijn dat hier maandelijkse inkomsten voor mij uit kunnen komen. Dat zou natuurlijk heel erg welkom zijn! Alle beetjes helpen ten slotte!

Wanneer koop ik daar iets?

Ik vind het erg leuk dat ik er weer een verdienmogelijkheid bij gekregen heb en ik ben heel benieuwd hoe dit gaat lopen. Zelf vind ik bol echt een hele fijne webwinkel. Gewoon omdat ze gratis bezorgen (boven de 20 euro, dus zelf zorg ik ervoor dat ik altijd boven die drempel zit zodat ik geen verzendkosten hoef te betalen). En vooral ook dat je gewoon netjes gratis iets retour kunt sturen wanneer dat nodig is. Dat is wel zo klantvriendelijk.

Een ander klein leuk detail is dat ik vaak cadeaubonnen bij elkaar spaar via enquêtesites. Deze sites betalen dan niet uit in geld, maar je kunt wel een cadeaubon naar keuze uitzoeken. Bijna altijd kies ik dan voor een bol cadeaubon. Dat scheelt mij weer geld betalen wanneer ik daar iets koop. Ik gebruik de webshop vaak voor kerstcadeaus en soms ook voor andere cadeaus. Of gewoon voor mezelf wanneer ik iets specifieks wil wat zo in een fysieke winkel niet 123 te vinden is, of als ik niet weet waar ik het zou moeten zoeken. Of als de winkel waar het te koop is gewoon niet in mijn woonplaats te vinden is.

Leestip: Mijn spaardoelen voor 2020!

Welke bronnen van inkomsten (naast je baan) hebben jullie allemaal? En wat levert het jullie op/ wat levert jou het meeste op?