Nieuwe dingen – diary 100

Nieuwe dingen – diary 100

3 maart 2020 2 Door Marìs

Nieuwe dingen – diary 100. Dit was de week van de nieuwe dingen. Ik startte in een nieuw boek. Ik werd ergens lid van en startte nog iets anders nieuws.

Nieuwe dingen - diary 100

Nieuwe dingen – diary 100

Nieuwe dingen – diary 100. De week van de nieuwe dingen. Het was voor mijn gevoel echt een week waarin ik dingen deed die nieuw waren. En dat maakt het extra leuk!

Leestip: Hou het niet bij 1 inkomstenbron!

Woensdag 26 februari

Nieuwe dingen - diary 100Ik begon in een nieuw boek vandaag. Ik ben steeds helemaal blij dat ik lekker veel kan lezen.

Donderdag 27 februari

Nieuwe dingen - diary 100

Vandaag kwam denk ik mijn een na laatste Donald Duck! Er zat een extra nummer bij omdat het schrikkeljaar is. Dus dubbel genoten! Als het goed is zou ik dan volgende week de laatste moeten krijgen. Maar 2 jaar terug ging het mis en kreeg ik maar 9 nrs, in plaats van 10. Dus ik hou even een slag om de arm, want ik durf er niet op te rekenen. Als er dan niks komt valt het zo tegen als je erop gerekend had!

Vrijdag 28 februari

Vandaag werd ik ergens lid van. Daar ben ik in deze woonplaats nog niet eerder lid van geweest, dus weer iets nieuws! Zaterdag kun je er uitgebreid meer over lezen op mijn blog.

Zaterdag 29 februari

Nieuwe dingen - diary 100

Ik zette vanuit de Bruna folder een boek op de foto die me wel leuk lijkt om eens te lezen. Die gaat erbij op mijn bieb-lijstje!

Ook heb ik weer nieuwe bieb-boeken! Dus ik kan weer lekker lezen en erover schrijven!

Zondag 1 maart

Ik startte wat nieuws, daar kunnen jullie komende zondag uitgebreid meer over lezen, want ik ben er nu nog volop mee bezig.

Nieuwe dingen - diary 100

Vanmiddag heb ik tot en met het avondeten alleen maar blogs zitten schrijven! Ik plande er 2 in voor tijdens mijn vakantie, alvast 1 voor volgende week en 5 voor deze week. Alleen mijn diary hoefde ik nog maar te maken. Maar na 8 artikelen geschreven te hebben, vond ik het wel even genoeg voor vandaag. Maar oh wat voelt dit lekker om zo goed gewerkt te hebben, waardoor ik zoveel gedaan gekregen heb. Dan hou ik maandag hopelijk veel tijd over om te lezen.

Nieuwe dingen - diary 100

Ik deed in de middag tussendoor ook nog een poging om mijn belastingaangifte te doen, maar nee. Het is zondag, dus iedereen zat erachter. Balen! Want ik wilde zo graag weten hoeveel geld ik terug zou krijgen, en nu weet ik nog niks zeker. Dus maandag poging 2!

Leestip: Wat doe ik nu allemaal met sparen 2!

Deed jij nog nieuwe dingen vorige week?