Nieuwe kozijnen erin – diary 114

Nieuwe kozijnen erin – diary 114

9 juni 2020 4 Door Marìs

Nieuwe kozijnen erin – diary 114. Deze week ging het restant van de nieuwe kozijnen erin! Het laatste asbest is nu verwijderd!

Nieuwe kozijnen erin - diary 114

Nieuwe kozijnen erin – diary 114

Nieuwe kozijnen erin – diary 114. Deze week haalde ik nieuwe kipballetjes bij Ikea, ging ik EINDELIJK weer naar de kapper én werden ook EINDELIJK de laatste kozijnen en de nieuwe voordeur geplaatst.

Leestip: Extra inkomsten Mei 2020!

Dinsdag 2 juni

Nieuwe kozijnen erin - diary 114

Na mijn werk ging ik meteen door naar de Ikea! Zo heerlijk om dat nu zelf op mijn eigen tijd meteen te kunnen doen. Het was niet druk. Om kwart over 11 was ik alweer thuis! Met 4 zakken kipballetjes. Ik heb nu dus weer een mooie voorraad in mijn vriezer liggen, wel zo fijn! Dan hoef ik voorlopig niet meer naar Ikea. Ik neem dan liever in 1x meerdere zakken mee, dat scheelt toch weer benzine.

Het was trouwens lekker rustig bij Ikea! Ik was zo binnen, maar stond ook met 10 minuten alweer bij mijn auto.

Donderdag 4 juni

Nieuwe kozijnen erin - diary 114

Ik bakte eindelijk weer eens pannenkoeken! Dat was alweer eventjes geleden. Dus dat was weer extra genieten.

Vrijdag 5 juni

Nieuwe kozijnen erin - diary 114

Ook ging ik vandaag eindelijk weer naar de kapper! Je kon gewoon bijna een pruik maken van wat er vanaf geknipt werd! Maar het is nu zo lekker om het een stuk korter te hebben! Ik werd er helemaal blij van.

Zaterdag 6 juni

De rest van mijn kozijnen werden geplaatst (en het asbest verwijderd) en de nieuwe voordeur! Op deze foto zat er nog geen brievenbus in, dat hebben ze pas maandagochtend even snel gedaan. Dus die foto volgt volgende week.

Komende week timmeren ze alles af en plaatsen ze ook mijn nieuwe schuurdeur en dan is álles klaar qua deuren en kozijnen. Ik ben er nu al zó enorm blij mee. Het voelt echt of er weer 1 groot project afgerond is. Bijna dan, na komende week 😉

Zondag 7 juni

Nieuwe kozijnen erin - diary 114

Vandaag las ik weer een boek uit, een Suzanne Vermeer. Een review daarvan komt pas online als ik op vakantie ben.

Leestip: Waar komt het autogeld vandaan!

Heb jij ook kunststof kozijnen en hoe bevalt dat jou?