Nieuwe loonstrook is er

Nieuwe loonstrook is er

19 september 2020 6 Door Marìs

Nieuwe loonstrook is er. Deze loonstrook was er voor mij eentje die extra spannend was. Ik wist namelijk niet of ik nu weer reiskosten zou krijgen, dus was er veel onzekerheid.

Nieuwe loonstrook is er

Nieuwe loonstrook is er

Nieuwe loonstrook is er. Vorige maand had ik ineens geen reiskosten ontvangen. Ik had dus nog extra reiskosten te goed. Deze maand ontving ik wel gewoon weer mijn reiskosten. Maar het oude bedrag wat ik al die maanden al steeds ontving. Terwijl ze zeiden dat het herberekend moest worden omdat er iets fout gegaan was en mijn nieuwe adres niet verwerkt was.

Leestip: Fuck you money!

Daarom vind ik dat het verhaal nu nóg raarder overkomt. Ze schreven namelijk in de email dat het per 1 augustus hersteld is, dus dan had ik een ander bedrag moeten ontvangen deze maand..

Maar goed, daar kan ik me verder niet zo druk om maken, ik heb in elk geval mijn reiskosten gewoon ontvangen! Ook hebben ze een correctie gedaan van de vorige maand en heb ik nu als nog mijn reiskosten van vorige maand erbij gekregen. Tenminste, aankomende woensdag ontvang ik mijn salaris, maar mijn loonstrook kon ik afgelopen vrijdag al downloaden. Dus ik weet hoeveel geld ik ga ontvangen.

Op mijn email vorige maand dat ik mijn reiskosten niet ontvangen had en dat ik wilde weten wat het nieuwe bedrag wordt, hebben ze overigens nooit gereageerd. Dat blijf ik onbeleefd vinden. Zo ga je gewoon niet met je personeel om. Punt.

Nu ben ik dus wel heel erg benieuwd wat er in oktober gaat gebeuren met de reiskosten… Ze schreven in hun email namelijk dat ze mij voor 15 oktober zouden berichten over de reiskosten, dus ik ben benieuwd wat er in oktober op mijn loonstrook komt te staan (of naar een eventuele email die ik volgens hun dus voor 15 oktober zou moeten krijgen).

Voor nu ben ik in elk geval erg blij dat het tot zo ver wat mij betreft opgelost is! Ik kan zelf niet uitrekenen op hoeveel reiskosten ik nu recht heb, want ik weet niet hoe zij rekenen. Daarom is het dus even afwachten.

Dankzij de extra reiskosten die ik deze maand uitbetaald krijg, was dit dus ineens níét mijn laagste loon van het jaar. Het leven kan gek lopen 😉 Hierdoor kan ik deze maand wel echt even goed wat dingen doen. Waardoor ik in oktober écht met een schone lei kan beginnen en mijn eigen spaarrekeningen weer kan gaan aanvullen. Wat ik precies ga doen met mijn geld deze maand kunnen jullie later in een ander artikel lezen.

Leestip: Makkelijk geld verdienen!

Heb jij wel eens meer salaris gekregen in je slechtste maand, dan je verwacht had?

Nieuwe loonstrook is er