Nieuwe oplader gekocht

Nieuwe oplader gekocht

11 augustus 2023 0 Door Marìs

Ineens wist ik wat ik ging doen met die 50 euro extra van mijn oma; ik heb een nieuwe oplader gekocht! Voor mijn laptop wel te verstaan.

Nieuwe oplader gekocht

Nieuwe oplader gekocht

Recent heb ik een nieuwe oplader gekocht, voor mijn laptop. De oplader die ik bij mijn refurbished laptop kreeg was namelijk niet goed. Die heeft het 1x gedaan en daarna was hij kapot. Dus die heb ik weggegooid. Ik had geen zin in een discussie of gedoe om een webwinkel te laten weten dat de oplader kapot was en hem dan mss terug moeten sturen. Dus ik dacht; ik koop gewoon zelf een nieuwe.

Laptop: Favoriete producten juni 2023!

Normaal doe ik dat soort dingen niet zo snel, maar deze koos ik voor de makkelijkste weg. En dus moest ik nog steeds een nieuwe oplader kopen. Ik wilde er eentje mét netsnoer, maar veelal was het op internet helemaal niet duidelijk of er ook een netsnoer bij geleverd werd. Ook wilde ik gewoon een originele Apple oplader hebben. Omdat ik niet van de zogenaamde goede nep opladers hou. Ik ben dan altijd een beetje bang dat ze ontploffen. Zeker wanneer ik ze meeneem het vliegtuig in. En dat risico wil ik niet nemen. Je hoort zo vaak dat dat soort dingen in de fik vliegen of ontploffen. Mij niet bellen!

Dus keek ik een beetje rond op internet naar een originele oplader. Maar omdat ik op veel websites niet kon vinden of er wel een netsnoer bij zat, had ik tot nog toe niks gekocht. Via Apple zelf kost de oplader normaal gesproken namelijk 85 euro. Erg prijzig. Maar hey, met de oplader van mijn eerste laptop doe ik al vanaf het begin, dus het gaat wel gewoon lang mee. Terwijl ik mijn laptop toch echt dagelijks oplaad. Dus op zich is het zijn geld dan wel waard.

Via de Apple store keek ik en kreeg ik iets raars, wellicht was het niet de originele website, of het kwam omdat ik een oude oplader nodig heb (macbook pro early 2015 type). Maar toen ik mijn postcode intypte zei hij; postcode bestaat niet. Nou ik weet niet, maar het is toch echt gewoon mijn postcode en die bestaat wel degelijk! Er was geen fout gemaakt tijdens het intypen.

Wederom dacht ik toen; ok laat maar. Dat was vorige week ergens. Gisteren kreeg ik ineens een ingeving om dan maar bij een iCentre website te kijken, tegenwoordig beter bekend als Amac. Daar wederom mijn oplader opgezocht en daar zag ik ineens dat er korting op zat! Van 85 euro voor 69 euro. Het leuke was dat als ik me opgaf voor de nieuwsbrief, ik nóg eens 5 euro extra korting kreeg. In totaal dus een korting van 21 euro, want ik betaalde nu nog maar 64 euro. Daar heb ik natuurlijk meteen gebruik van gemaakt. Zo’n mooie korting vind je niet snel nog eens.

Omdat ik al eens gezien had dat de oplader 85 euro kostte had ik dat geldbedrag ervoor in mijn hoofd zitten, dus dan is dit echt een hele lekkere meevaller! Daarbij ben ik dus blij dat ik nu echt een tweede oplader heb, want die hoort gewoon bij mijn reserve laptop. Zelf moest ik dus nog 15 euro bijleggen, dat heb ik zo lang even van een spaarrekening afgehaald. Komende keer zet ik dat geld meteen weer terug.

Leestip: Verdien wat extra geld online!

Wanneer heb jij voor het laatst iets van elektronica of bijbehoren met een leuke korting kunnen scoren?!

Nieuwe oplader gekocht