Nieuwe puzzel – diary 97

11 februari 2020 4 Door Marìs

Nieuwe puzzel – diary 97. Deze week nam ik de me-time die ik nodig had en begon ik aan een nieuwe puzzel. Eentje die mijn moeder blijkbaar al járen geleden eens gekocht had. Terwijl ik dat nooit geweten heb en er wel bij geweest ben.

Nieuwe puzzel - diary 97

Nieuwe puzzel – diary 97

Nieuwe puzzel – diary 97. Ik at lekkere dingen, zocht in de supermarkt lekker fruit ter vervanging van de kiwi gold die nu uit het seizoen is en dus even niet meer verkrijgbaar. En ik nam de me-time die ik nodig had.

Leestip: Mijn visionboard 2020!

Maandag 3 februari

Nieuwe puzzel - diary 97

Jaaa Disney! Deze puzzel kocht mijn moeder toen ik een jaar of 4 was. Vervolgens is hij al die tijd dicht gebleven en wist ik nooit van het bestaan af, tot nu! Ik heb het kasteel altijd mooi/ magisch gevonden, dus ik vind het erg leuk om die nu als puzzel te kunnen maken!

Dinsdag 4 februari

Yes! Mijn saldo is bijgewerkt van mijn verlofuren. Deze kan ik in de app van mijn werk bekijken. Voor mijn vakantie zou ik 48 uur nodig hebben (4x 12 uur). Momenteel sta ik op ruim 13 uur, dus ik ben benieuwd hoe ver ik nog kan komen. 1 week betaalde vakantie heb ik dus sowieso. En die tweede zou ook moeten lukken. Wss worden de andere 2 weken dan dus onbetaald verlof.

Woensdag 5 februari

Nieuwe puzzel - diary 97

Hoppa ineens een heel stuk verder! Er zitten echt maffe stukjes in deze puzzel, maar dat maakte het wel extra leuk!

Donderdag 6 februari

Nieuwe puzzel - diary 97

Hoppa ineens lagen er 2 tijdschriften in mijn brievenbus! Leuk! Nu ook het eerste nummer van mijn cadeau abonnement, daar lezen jullie morgen meer over. En natuurlijk mijn Duckie! Die heb ik weer direct uit gelezen. Ik vind het echt heel erg fijn dat ik nu weer wat meer tijd heb om te lezen steeds.

Vrijdag 7 februari

Nieuwe puzzel - diary 97

En af is de puzzel alweer! Ik merk dat ik ongeveer een week tot anderhalve week doe over een puzzel van 500 stukjes. Ik doe het namelijk steeds tussendoor als ik even moet wachten tijdens het koken bijvoorbeeld. Of gewoon tussendoor even 10 minuutjes.

Nieuwe puzzel - diary 97

Perzik! Omdat de kiwi gold nu even uit het seizoen is, moest ik wat anders uitkiezen. Maar dit vind ik ook erg lekker. Nectarines of pruimen vind ik ook lekker. Ik hou wel van die luxere soorten fruit. Maar dat eet ik dan ook niet zo vaak, daardoor blijft het extra lekker. Dit schaaltje maakte ik alvast klaar voor zaterdag.

Zaterdag 8 februari

Nieuwe puzzel - diary 97

Vis (lekkerbekje sticks) met aardappel balletjes, mayo, appelmoes en mijn fruit die ik gisteren alvast klaarmaakte.

Zondag 9 februari

Nieuwe puzzel - diary 97

En de ochtend erna een lekker verwen ontbijtje! Matses met kaas, een scholiertje (koekje) en yoghurt met ovengebakken noten. En een glas water voor daarna.

Leestip: Nog wat hulp nodig deze maand!

Welk fruit vinden jullie echt een traktatie voor jezelf omdat je het niet vaak eet, maar wel lekker vind?