Nieuwe spullen – diary 231

Nieuwe spullen – diary 231

21 september 2022 0 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn photodiary; Nieuwe spullen – diary 231. Want ik kocht recent allemaal nieuwe spullen die al een hele tijd op mijn lijstje stonden . Fijn om weer het een en ander door te kunnen strepen. Ook aten we met in totaal z’n 3en bij Ikea.

Nieuwe spullen - diary 231

Nieuwe spullen – diary 231

Op dit moment lezen jullie; Nieuwe spullen – diary 231. Want het is weer tijd voor een nieuwe photodiary. Dit wordt een diary waarover ik het vooral over nieuwe spullen heb, want deze week kocht/ ontving ik meerdere nieuwe spullen. Ook at ik met een paar mensen van mijn zanggroep bij Ikea, we oefenden deze week op een heel andere locatie, in de buurt van een Ikea, dus we namen het ervan!

Leestip: Geld verdienen via internet doe je zo!

Woensdag 14 september

Nieuwe spullen - diary 231

We aten met zijn 3en bij Ikea, super gezellig! Ik koos natuurlijk voor Zweedse balletjes. En daar nam ik patat bij, een roomsaus en chocolademousse. Ook namen we alle 3 thee. En nog iets anders te drinken. Daarna hebben we heerlijk gezongen en zelf kocht ik nog diverse spullen bij Ikea.

Nieuwe spullen - diary 231

Zo kocht ik een bakje voor mijn wasdoekjes en zakjes. Maar ook dit bakje voor in mijn keukenkastje met medicijnen. Of dingen die je in die categorie kunt zetten.

Ook kocht ik 2 kussenslopen in het olijfgroen. Deze wilde ik vorige keer al kopen, maar toen waren ze op. Nu heb ik tenminste weer 2 extra slopen. Dan wil ik nog een keer 2 slopen erbij hebben in een andere kleur, maar dat heeft geen haast. Ze hadden nu geen andere leuke kleur naar mijn zin.

Vrijdag 16 september

Nieuwe spullen - diary 231

Vandaag ontving ik mijn nieuwe telefoon! De iPhone 14 pro. En dit is het hoesje wat ik eerder deze week ontving. Die deed ik er meteen omheen. Verder is er ook nog een lens beschermer onderweg, want omdat de lens zo ver uitsteekt, heb je die wel nodig.

Zaterdag 17 september

Nieuwe spullen - diary 231

Vandaag kocht ik een paar nieuwe nachthemden. Helaas nog niet alles, want er was weinig voorraad. Ook kocht ik eindelijk nieuwe winter enkellaarsjes. Daar had ik 150 euro voor staan, maar omdat ik een kortingsbon van 25 euro had, hield ik nog 15 euro over van dat bedrag. Dat gebruikte ik dus voor de nieuwe nachthemden.

Ik sloot de week af met het uitlezen van weer een boek en meteen beginnen in het volgende boek. Ik ben nu bezig in boek nummer 41 van dit jaar. Echt nog laag, want ik wil de 100 halen, dus ik moet nog flink aan de bak. Even kijken of het nog haalbaar is, ik ga er mijn best voor doen! Ik geef het nog niet op!

Leestip: Zelfbeheersing leer je ontwikkelen!

Wanneer kocht jij voor het laatst iets nieuws dat al even op je lijstje stond?