Nieuwe start – diary 1

Nieuwe start – diary 1. Vandaag mijn eerste diary op dit domein! Mijn diary zal weer gewoon wekelijks op dinsdag online komen!

Nieuwe start - diary 1

Nieuwe start – diary 1

Nieuwe start – diary 1. Omdat ik eigenlijk niet echt een naam weet voor mijn photodiary, noem ik hem maar gewoon diary 1. Dan is het ook gelijk duidelijk wat het is.

Maandag 26 maart

Nieuwe start - diary 1Ik begon de week met het opmaken van mijn laatste restje verse sinaasappelsap. Vitamines!

Nieuwe start - diary 1Ook had ik weer wat verkocht, dus ik pakte alvast het pakketje in! Weer 10 euro erbij voor mijn huidige spaardoel (6 mnd hypotheek betalen zonder werk). Mijn pakketje ging naar Helmond.

Dinsdag 27 maart

Nieuwe start - diary 1Na mijn werk bracht ik het pakketje weg en haalde ik lekkere verse vette vis. Gewoon omdat het gezond is (en lekker!)

Nieuwe start - diary 1Verder schrijf ik aan het eind van de dag altijd even alles van me af in een schriftje. Hoe ik mij gevoeld heb die dag en waar dat door kwam en als ik niet vrolijk was, wat mij dan weer blij maakt. Voor mij werkt dat vrij goed om zo dingen los te laten.

Woensdag 28 maart

Nieuwe start - diary 1Wat zou je doen als je in 1 dag 1000 euro mocht opmaken? Nou… als ik het niet op mijn spaarrekening mocht zetten, dan zou ik een iPhone 8 kopen en van het restant nieuwe zomersneakers! En jij? Wat zou jij doen?

Donderdag 29 maart

Nieuwe start - diary 1De paashaas kwam langs op het werk! O nee, het was een van de teamcoaches die het kwam uitdelen 😛

Nieuwe start - diary 1Deze leuke post paashaas zat erin! Lekkerrrr! Die is inmiddels ook alweer op.

Vrijdag 30 maart

Nieuwe start - diary 1Goede vrijdag! Gisteren werd ik al gevraagd of ik vandaag wilde komen werken en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Dus het was met recht een goede vrijdag voor mij. Vandaag kwam ik bijzondere dingen tegen….

Zo bestaat flessenpost nog steeds… en ook had ik een brief in handen met als aanhef ‘het atelier van Sinterklaas’. Toen ik die zag, heb ik zo erg zitten lachen! Zeker een 1 april grap van iemand! Overigens was het wel gericht aan een bestaand adres.

Nieuwe start - diary 1En thuis verbouwde ik de boel. Een soort van verplicht. Want volgende week vrijdag is er feest bij een van de buren, wat betekend dat ik sowieso niet kan slapen. Maar in de woonkamer heb ik er de meeste kans op om wel in slaap te kunnen vallen.

Voor de zekerheid heb ik wel maar vast (verplicht) vrij gevraagd voor de zaterdag. Als ik dan niet kan slapen, kan ik op zijn minst gewoon uitslapen. Zonde van mijn verlofuren, maar slaap is gewoon zo belangrijk! Anders heb ik er de rest van de week daarop last van. En daar heb ik geen zin in.

Zaterdag 31 maart

Nieuwe start - diary 1Eindstand van deze maand!! Super blij mee! Ik gok dat dat in totaal met m’n gewone salaris erbij zo’n 615 euro oplevert. Maar dat is nu extra lastig uit te rekenen, omdat we ook een beetje salarisverhoging krijgen in april (jeeej!). Maar rond de 19e zullen we zien op de loonstrook hoe dichtbij ik bij het echte bedrag zit.

Nieuwe start - diary 1
Ook zette ik zaterdag mijn nieuwe domein online! Mijn oude blog exporteerde ik, dus alle berichten, pagina’s en reacties kon ik zo importeren op mijn nieuwe domein, ideaal! Scheelt een hoop tijd. Maar met de technische details, inclusief social media kanalen aanpassen, ben ik toch nog een paar uur bezig geweest.

Zondag regelde ik de laatste dingen zoals dat mensen die nu nog mijn oude domeinnaam intypen automatisch worden doorgestuurd naar mijn nieuwe domein. Dit blijft in elk geval zo tot eind mei.

Volgde je mij op bloglovin? Doe dit dan even opnieuw, want die zit gekoppeld aan een domein, dus die moest ik opnieuw aanmaken. Je kunt mij volgen door rechts bovenin op deze pagina op de button te klikken (voor mobiele bezoekers: ergens onderaan op de pagina onder de blogposts kun je de button vinden).

Wat Facebook betreft moest ik ook een nieuwe pagina aanmaken, want zij keurden de nieuwe naam voor mijn pagina niet goed. Dus kon ik niks meer met mijn oude pagina. Deze gaat dus binnenkort verwijderd worden. Dus voor Facebook geldt ook; wil je op de hoogte blijven van alle blog-updates en mee kunnen doen met winacties? Like dan mijn Facebookpagina!

Zondag 1 april

Nieuwe start - diary 1Vandaag regelde ik dus de laatste dingen voor het overzetten van mijn blog van mijn oude, naar mijn nieuwe domein. En ik keek nog even wat youtube videos met mijn ontbijtje en een kop thee. Lekker rustig begin van mijn dag. Verder heb ik bijna alleen maar achter mijn laptop gezeten omdat ik nog zo druk bezig was.

Wat hebben jullie gedaan in het paasweekend? Laat het weten in de reacties!

2 thoughts on “Nieuwe start – diary 1

  1. Het is lastig dat je natuurlijk niet zonder je laptop kan ivm je blog. Anders zou je die misschien ook kunnen verkopen voor extra inkomsten 😉
    Ik heb zelf ook een macbook en ik zou de opbrengst van verkoop ook goed kunnen gebruiken, maar ik kan die ook niet kwijt ivm school.

    1. Ja ik heb ook echt 1 ding met mezelf afgesproken en dat is dat ik niet ga bezuinigen op apparaten, want ik word echt schijt-chaggo als die niet goed werken, of niet snel genoeg. Dus dan bedoel ik echt mijn telefoon en laptop idd. Maar ook al zou ik niet bloggen zou ik ook niet zonder laptop willen en kunnen. Al mijn get paid to click sites bezoek ik daar ook mee. Ik doe er zoveel meer mee dan alleen bloggen. Maar wel de reden waarom ik ook geen ipad neem, ik kan gewoon alles op mijn laptop, dus waarom zou ik dan een tablet willen.. Met een laptop kun je nog steeds meer dan met een tablet. Dat vind ik dan weer zonde van mijn geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *