Nieuwe start

Nieuwe start

13 september 2020 6 Door Marìs

Nieuwe start. Het voelt alsof er een soort nieuwe start op komst is.

Nieuwe start

Nieuwe start

Nieuwe start. Het voelt voor mij of ik straks een soort nieuwe start kan maken. Want deze maand als mijn salaris er is betaal ik mijn moeder het laatste geleende bedrag terug die ik leende om mijn auto te kopen. Daarna kan ik al het geld bij mezelf terugzetten.

Leestip: Sparen, hoe ik begon met niks!

Dat betekend dus dat ik dan opnieuw vrij ben om de keuze te maken hoe ik mijn inkomsten wil aan verdelen. Wel wil ik dan nog de bedragen die ik van mezelf leende om de auto te kopen terugzetten op mijn spaarrekeningen.

Ook ga ik op mijn werk nu een nieuwe periode in. Van 5 dagen ineens naar 4 dagen is best gek! Maar wel lekker. Dat heb ik in augustus al mooi kunnen ervaren toen ik elke zaterdag verlof opnam. Maar nu dat écht blijft is het wel een gek idee.

Ergens ook wel een beetje eng. Terwijl ik er financieel wel klaar voor ben en de inkomsten van die ene dag uit mijn bloginkomsten kan halen. Ik word er blij van dat het goed loopt. En blij dat er genoeg mensen zijn die het leuk vinden om mijn artikelen te lezen.

Ondanks dat ik eerst nog geld bij mezelf terug wil zetten heb ik wel heel veel zin in deze nieuwe start. Het voelt als een nieuwe start, omdat ik wéér vanaf nul begin met opbouwen. Wat ook weer niet helemaal waar is, want de investeringen in crowdfunding projecten zijn wel doorgegaan, dat begint niet opnieuw. En het beleggen is ook doorgegaan, ook dat begint nieuw opnieuw maar gaat gewoon door.

Maar toch voelt het als opnieuw beginnen, omdat ik wel eerst een leuk gevulde buffer had en nog geld op diverse andere spaarrekeningen. Mijn streven is om eind dit jaar (2020) weer zoveel mogelijk, het liefst alles, teruggezet te hebben! Het hangt er nu deels vanaf hoeveel ik met mijn blog verdien hoe snel dat zal gaan. Gek om dat nu niet, of minder, zelf in de hand te hebben. Maar ook leuk! Ik ben er dankbaar voor dat ik de beslissing heb kunnen maken.

Leestip: Online geld verdienen kan zo!

Heb jij vaker een nieuwe start gemaakt op welk gebied dan ook? Hoe ervaarde jij dat?

Nieuwe start