Nóg een doel voor 2021

Nóg een doel voor 2021

10 december 2020 7 Door Marìs

Onlangs is er nog een doel voor 2021 bij gekomen. Daarover kunnen jullie iets meer lezen in dit artikel.

Nog een doel voor 2021

Nog een doel voor 2021

Onlangs is er op de valreep nog een doel voor 2021 bij gekomen. Het liefst zou ik daar nu al heel uitgebreid over vertellen, maar omdat nog niet iedereen in mijn directe omgeving hiervan op de hoogte is, wil ik dat eerst op orde hebben. Dat is wel zo netjes 😉

Leestip: Schrijf op waarom je rijk wilt worden!

Wat ik jullie al wel kan vertellen is dat dit doel een hoop geld gaat kosten. Gelukkig is het maar eenmalig in mijn leven dat dit veel geld zal kosten, waarna ik er de rest van mijn leven plezier van zal hebben. Voor jullie is dit natuurlijk een heel vage omschrijving, maar dat komt omdat ik wel alvast het doelbedrag met jullie wil delen, zodat mijn lijstje voor 2021 compleet is.

Voor nu zal ik het daarom ‘doel 2021’ noemen, zodat het doel wel alvast een naam heeft. Dat schrijft namelijk iets gemakkelijker. Wanneer iedereen op de hoogte is, en ik bezig ben om mijn doel te bereiken, zal ik jullie uiteraard ook op de hoogste stellen. Het doel zal niet zo 1, 2, 3 bereikt zijn, dat heeft even wat tijd nodig, dus het kan eventjes duren voordat ik hierop terug kom.

De kosten en waarvan betaal ik die kosten?

De kosten voor dit doel zijn in totaal: 964,55 euro op de korte termijn. Daarna zullen er later nog wat bijkomende kosten volgen, maar wanneer die kosten zullen volgen, kan ik zelf bepalen. Dus dat scheelt. Deze bijkomende kosten, zijn lang niet zo hoog dan de kosten op korte termijn, gelukkig! Ik hoop eigenlijk dat ik dit geld bij elkaar kan krijgen met mijn blog verdiensten. Helaas loop ik voor deze maand nog behoorlijk achter om volgende maand een uitbetaling te krijgen, dus ik hoop op een boost vanaf nu t/m het eind van het jaar. Het bedrag voor dit doel zal ik ook even tijdelijk op een rekening zetten die nu leeg is/ niet gebruikt wordt.

Dit is iets wat ik al heel lang wil, maar tot op heden nog niet de realiteit heb durven maken. Bang voor commentaar uit mijn omgeving en wellicht ook boze mensen. Maar dit jaar heb ik mij des te meer gerealiseerd dat je gewoon moet doen wat belangrijk voor jou is in je leven. En daarom heb ik nu besloten om mijn wens ook echt uit te laten komen. Ongeacht wat andere mensen hiervan zullen denken en zeggen. Wel vind ik dit erg spannend en ik hoop dat het allemaal mee zal vallen en gemakkelijk uitgevoerd zal worden. Sorry voor de vage woorden, maar uitleg volgt later!

Leestip: Je kunt makkelijk en leuk online geld verdienen met Euroclix!

Heb jij weleens een doel uitgesteld omdat je bang was voor reacties van anderen? Maar uiteindelijk toch uitgevoerd hebt, omdat het gewoon erg belangrijk voor je is?

Nog een doel voor 2021